Samsung Galaxy Tab S3 – Zwart – 4G (Schreierswijk) ▷

Samsung Galaxy Tab S3 - Zwart - 4G in Schreierswijk

9.7 inch scherm | 4G | 32 GB geheugen

De Samsung Galaxy Tab S3 brengt alles naar een hoger level. Oneindige mogelijkheden met deze nieuwe tablet en een fantastische entertainment ervaring!

De perfecte entertainment ervaring

Beleeft alle vormen van entertainment op zijn best met de Galaxy Tab S3. Perfect helder beeld dankzij het 9.7 inch Super AMOLED scherm en bekijk video’s in haarscherp HDR met de 10-bit decoding AP. Daarnaast bevat de Tab S3 Quad Speakers getuned door AKG voor een optimale geluidsbeleving. En voor de echte game fans bevat de Tab S3 de game launcher die ervoor zorgt dat jij niet mer gestoord wordt als je midden in een game zit voor de perfecte ervaring.
Samsung J3 sfeerbeeld

Geavanceerde S Pen

De geavanceerde S Pen heeft een 9 mm diameter waardoor hij nog beter in de hand ligt.Je kunt er makkelijk notities mee maken terwijl je scherm uit staat gebruik maken van Samsung Air Command en Samsung Notes.
Samsung J3 sfeerbeeld

Design

De Tab S3 heeft een strak design en is gemaakt van metaal en glas. De tablet heeft een sterk verbeterde 6.000 mAh batterij en is de eerste tablet met de mogelijkheid tot snel opladen. Het scherm is anti kras en de achterkant is van ‘glossy’ glas wat ervoor zorgt dat je verschillende kleuren hierin ziet voor een luxe uitstraling.

Kidsmode

Schakel makkelijk de kidsmode in zodat je kinderen maar beperkt toegang hebben tot de tablet.
Samsung J3 sfeerbeeld

Camera

Maak de mooiste foto’s met een 13 megapixel camera met flits en perfecte selfies met de 5 megapixel frontcamera.
Samsung J3 sfeerbeeld (EAN code: 8806088745992 ) (ID: 9200000075295127 Samsung) Zal je straks eveneens opnieuw parfum bestellen in Schreierswijk ? Samsung Galaxy Tab S3 - Zwart - 4G in Schreierswijk

Klussen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Samsung Galaxy Tab S3 – Zwart – 4G” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Tablets in de streek van Aa en Hunze (Nederland).

Waar? in Aa en Hunze

Er zijn verschillende opties om koopwaar te vinden in Schreierswijk.


Er zijn tal van shops nabij Aa en Hunze.

Vaak zul je het ook online bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Samsung Galaxy Tab S3 - Zwart - 4G in Schreierswijk