Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 – Goud (Burgervlotbrug) ☆☆☆☆

Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 - Goud in Burgervlotbrug

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7

Samsung heeft voor de Galaxy S7 uiteraard ook een nieuwe top cover gemaakt. Deze Clear View Cover voor de S7 is een unieke, doorzichtige flip cover voor jouw smartphone met een metalen uiterlijk. Het glanzende ontwerp brengt het stijlvolle en slanke uiterlijk van de S7 goed naar voren. Je kunt het hoesje gemakkelijk aanbrengen en hij heeft een perfecte fit met het toestel doordat deze cover speciaal voor de S7 ontworpen is.

Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 1

Met een gesloten cover heb je toegang tot de belangrijkste functies, zoals inkomende oproepen, muziek afspelen en het checken van de tijd.

Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 2

Dankzij de speciale coating heb je geen last van vingerafdrukken op de buitenkant van de cover.

Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 3

Kenmerken:

  • Originele Samsung-cover
  • Doorzichtig en stijlvol zonder vingerafdrukken
  • Makkelijk te bevestigen
  • Blijf telefoneren, zelfs met een dichte hoes

(EAN code: 8806088239835 Originele Samsung bescherming voor je smartphone) (ID: 9200000055041014 Samsung) Zal je straks ook opnieuw make up kopen in Burgervlotbrug ? Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 - Goud in Burgervlotbrug

Shoppen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 – Goud” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Schagen (Nederland).

Waar? in Schagen

Er zijn verschillende opties om deals aan te schaffen in Burgervlotbrug.


Er bestaan tal van shops nabij Schagen.

Vaak zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Samsung Clear View Cover voor Samsung Galaxy S7 - Goud in Burgervlotbrug