Samsung WW90J6603EW – Eco Bubble – Wasmachine (Lieshout) ☆☆☆

Samsung WW90J6603EW - Eco Bubble - Wasmachine in Lieshout

Wascapaciteit: 9 kg | Toerental: 1600 tpm | Fabrieksgarantie: 2 jaar

De WW90J6603EW is ideaal voor de grotere huishoudens met een vulgewicht van maarliefst 9 kg! Daarnaast bespaar je op je energierekening met de Samsung EcoBubble techniek, waarmee je zowel op lagere temperaturen net zo schoon wast! Deze slimme wasmachine onthoudt ook je laatste wasbeurt en instellingen. De nieuwste lijn van Samsung onderscheidt zich zeker ook door het Crystaldoor design, een uitstraling die past bij de hoge kwaliteit van deze wasmachine.

Plus- en minpunten van de WW90J6603EW.

Pluspunten Met VRT Plus
Pluspunten Wast zuinig door Ecobubble.
Pluspunten Wast extra schoon door Bubble Soak.
Minpunten Geen Addwash. Voor Addwash zie de ww80k6605sw.

 Samsung Ecobubble
De Eco Bubble motor mengt water en wasmiddel met lucht en blaast het wasmiddel als schuim de trommel in. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee!

Samsung bubble Soak
Er zijn veel manieren om je kleren vuil te maken. Bubble Soak maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van je kleding. Bubblesoak verwijderd de meest hardnekkige vlekken zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras.

 Samsung Diamond Drum
De unieke vormgeving van de Diamond Drum-trommel gaat voorzichtig om met de was en verminderd kreukvorming. Dat komt door de gladde randen in de vorm van diamanten en de verzonken gaten die voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt.

 Samsung Superspeedwash
Even snel tussendoor een volledige was draaien? Geen probleem! Speed Spray spuit water sneller in de trommel, hierdoor werkt de Samsung wasmachine in slechts 59 minuten een compleet programma af. Ideaal voor een drukke dag.

Samsung Quick wash
Zelfs wanneer u het heel erg druk heeft, kunt u nog steeds tijd vrijmaken om de was te doen met Quick Wash. Zit er een vlek op het shirt dat je net aan wil trekken? Met Quick Wash is jouw broek, trui of jurk in een kwartier weer schoon. (EAN code: 8806086638357 Een zuinige Samsung wasmachine met 9KG die ideaal is voor grote huishoudens.) (ID: 9200000039280228 Samsung) Ga je straks eveneens terug speelgoed bestellen in Lieshout ? Samsung WW90J6603EW - Eco Bubble - Wasmachine in Lieshout

Shoppen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “Samsung WW90J6603EW – Eco Bubble – Wasmachine” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Wasmachines in de regio van Laarbeek (Nederland).

Winkels in Laarbeek

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in Lieshout.


Er bestaan tal van shops nabij Laarbeek.

Meestal zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Samsung WW90J6603EW - Eco Bubble - Wasmachine in Lieshout