GSMWise – Samsung Galaxy J5 (2016) – Portemonnee Hoesje met Kaarthouder – Zachte Zijde Design – Roze (\’t Stort) ☆

GSMWise - Samsung Galaxy J5 (2016) - Portemonnee Hoesje met Kaarthouder - Zachte Zijde Design - Roze in \'t Stort

Geschikt voor: Samsung Galaxy J5 (2016)

Bescherm met deze denim wallet case je Samsung Galaxy J5 (2016) tegen stoten, krassen en vuil! Het oersterke kunststof van de back case beschermt je telefoon optimaal terwijl de zachte stof van het hoesje een mooi uiterlijk geeft aan je telefoon! Het hoesje opent en sluit gemakkelijk door de flap aan de voorkant horizontaal naar de zijkant te openen of te sluiten. Door de flap helemaal naar achter te vouwen heb je geen last van het hoesje tijdens het bellen. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming, lijkt het hoesje daarnaast bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Samsung Galaxy J5 (2016).

Functionaliteiten van het Book Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om een extra pasje of briefgeld in op te bergen. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een serie of film te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, camera, knoppen en speaker van je Samsung Galaxy J5 (2016) zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, een foto kunt maken of muziek kunt luisteren!

Kenmerken

  • Beschermhoes tegen krassen en stof
  • Beschermt de voorkant, achterkant en zijkanten
  • Merk: GSMWise
  • Materiaal: kunstleer
  • Type hoesje: Book case
  • Functionaliteit(en): Magneetsluiting, Ruimte voor pasje(s) en Sta-functie

Dit product is geschikt voor: Samsung Galaxy J5 (2016) (EAN code: 8719684007169 ) (ID: 9200000080669835 GSMWise) Ga je binnenkort ook opnieuw make up aanschaffen in \’t Stort ? GSMWise - Samsung Galaxy J5 (2016) - Portemonnee Hoesje met Kaarthouder - Zachte Zijde Design - Roze in \'t Stort

Klussen in Groningen

Meestal wordt jouw bestelling “GSMWise – Samsung Galaxy J5 (2016) – Portemonnee Hoesje met Kaarthouder – Zachte Zijde Design – Roze” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van De Marne (Nederland).

Winkels in De Marne

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in \’t Stort.


Er zijn tal van shops nabij De Marne.

Misschien wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl GSMWise - Samsung Galaxy J5 (2016) - Portemonnee Hoesje met Kaarthouder - Zachte Zijde Design - Roze in \'t Stort