Danceproductie met FL Studio (Waillet) ☆

Danceproductie met FL Studio in Waillet

In deze online cursus van FL Studio, leer je de geheimen van een goede danceproductie. DJ en Producer Ewout Colijn vertelt je alles over zijn werkwijze in FL Studio. Hij vertelt je over hoe hij inspiratie krijgt. Wat zijn creatieve proces is en hoe je een track vanaf de basis opbouwt. Hierbij toont Ewout je zijn workflow voor het samenstellen van een goede kick. Het maken van een pakkende bas- en melodielijn. Zijn technieken voor sounddesign in onder andere Serum, Sylenth en Spire. Én leer je hoe je slim kunt arrangeren om een pakkende song te krijgen. Na de opbouwfase leer je hoe Ewout zijn mix opzet. Hoe je EQ en compressie toepast en hoe je de bas en kick perfect laat samenwerken met behulp van van sidechaining.

En daar blijft het niet bij. Ewout vertelt je ook over Mastering, de trends in danceproductie zoals Pink noise mixing en geeft hij tips over hoe je jouw weg kunt vinden in de muziekbusiness. Kortom, in deze cursus krijg je een schat aan informatie. In deze cursus leer je in ruim 4 uur aan videolessen hoe je de perfecte danceproductie kunt neerzetten met FL Studio. Volg vandaag nog deze cursus Danceproductie met FL Studio.

Voor wie is deze online cursus?
Deze cursus is voor iedereen die de basis van FL Studio kent en zich wil toeleggen op het maken van professioneel klinkende danceproducties met FL Studio 12.

Wat leer je?
– Een song opbouwen vanaf de basis in FL Studio
– Het maken van een goede kick
– Een pakkende melodie- en baslijn maken
– Sounddesign in Serum, Sylenth en Spire
– Het arrangeren van een goede songstructuur
– Mixen
– Het slim gebruiken van EQ
– Compressie voor zang en instrumenten
– Sidechaining met compressors en toegewijde plugins
– Het stereobeeld volledig gebruiken
– Pink noise mixing
– Masteringtechnieken
– Je weg vinden in de muziekbusiness

Deze training bevat meer dan 7 uur aan videolessen die je onbeperkt kunt volgen.

Je volgt de training op je computer, tablet of smartphone met internetverbinding. Je kijkt onbeperkt zo vaak als je wilt.

Bij Aanschaf ontvang je per e-mail een unieke toegangscode zodat je direct kunt beginnen met de training. (EAN code: 8719326034157 ) (ID: 9200000077684675 everlearn) Ga je zo meteen eveneens terug speelgoed kopen in Waillet ? Danceproductie met FL Studio in Waillet

Klussen in Namen

Meestal wordt jouw artikel “Danceproductie met FL Studio” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Studio & Recording in de regio van Somme-Leuze (België).

Online in Somme-Leuze

Er zijn verschillende manieren om items te zoeken in Waillet.


Er zijn veel shops nabij Somme-Leuze.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Danceproductie met FL Studio in Waillet