iPad Pro 9.7 Stand Book Case Zwart (Dussen) ☆

iPad Pro 9.7 Stand Book Case Zwart in Dussen

Geschikt voor: Apple iPad Pro Wi-Fi + Cellular (3G/LTE)

Zeer stevige Stand Book Case

Eén van de belangrijkste accessoires om je nieuwe tablet te beschermen is een iPad Pro 9.7 beschermhoes. Zo bescherm je de tablet tegen stoten, krassen en andere beschadigingen. Deze iPad Pro 9.7 case biedt bescherming aan zowel de voor- als achterkant van de tablet. Een iPad Pro 9.7 hoesje heeft niet alleen een beschermde functie, maar geeft je ook meer grip over je tablet. Deze folio book case is zeer stevig en gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor deze hoes zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.

iPad Pro 9.7 Book Case

Deze Folio Book Case is geschikt voor de iPad Pro 9.7. In de tablet hoes zit een plastic houder waar de tablet stevig in vast klikt. In de houder zitten enkele uitsparingen zodat de camera en alle knoppen en aansluitingen vrij blijven.​ De zeer stevige buitenzijde biedt bescherming iPad Pro 9.7 tegen beschadiging terwijl de kunst lederen flap is voorzien van een fluweelzachte binnen voering zodat krassen op het scherm worden voorkomen. Deze flap biedt tevens de mogelijkheid om de tablet in verschillende standen te zetten. De hoes beschikt over een magneetsluiting. Hierdoor gaat de tablet automatisch in slaap stand wanneer je de hoes sluit.

Kenmerken

– Op maat gemaakt voor de iPad Pro 9.7
– Stand functie om kijk & typ gemak te vergroten
– Magneet sluiting met Auto On/Off functie
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren

(EAN code: 8719323940802 ) (ID: 9200000062232376 Case2go) Zal je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Dussen ? iPad Pro 9.7 Stand Book Case Zwart in Dussen

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “iPad Pro 9.7 Stand Book Case Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Werkendam (Nederland).

Bestellen? in Werkendam

Er zijn veel manieren om items te vinden in Dussen.


Er zijn tal van shops nabij Werkendam.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl iPad Pro 9.7 Stand Book Case Zwart in Dussen