Mercury Fancy Diary Wallet Case Apple iPhone 6/6S (4.7”) – Geel/Roze (Ruitenveen) ☆☆

Mercury Fancy Diary Wallet Case Apple iPhone 6/6S (4.7'') - Geel/Roze in Ruitenveen

Geschikt voor: Apple iPhone 6/6S (4,7 Inch)

Uitsluitend geschikt voor de Apple iPhone 6/6s (4.7”), dus NIET geschikt voor alle andere Apple modellen zoals bijvoorbeeld de Apple iPhone 6 Plus.

Fancy Design
Deze prachtige Mercury Fancy Diary Case biedt je toestel naast optimale bescherming ook een luxe uitstraling. Het hoesje is vervaardigd uit kunstleer om je toestel vrij van krassen en stof te houden. De Mercury Fancy Diary is bovendien een op maat gemaakt ontwerp. Hierdoor wordt je Apple iPhone 6/6s (4.7”) naadloos omsloten. Tevens is de case voorzien van een handige speaker uitsparing waardoor je met gesloten klep kunt bellen. Zo heb je geen last van een vervelende klep in je gezicht. Ook aan uitsparingen is gedacht, zo kun je gebruik maken van alle knoppen en poorten zonder het toestel uit de case te halen.

Uitstekende bescherming
Het frame van het hoesje is in tegenstelling tot de meeste Bookcovers gemaakt van soepel TPU materiaal. Hierdoor kun je je toestel veilig en simpel in de case plaatsen zonder dat het frame breekt. Het hoesje zorgt er ook voor dat jouw toestel volledig beschermd is tegen krassen of stoten.

Wallet-functie
Aan de binnenzijde van de case zijn een aantal opbergvakjes te vinden om diverse pasjes op te bergen en een speciale gleuf voor bijvoorbeeld briefgeld. Met deze beschermhoes kun je jouw portemonnee in principe dus gewoon thuislaten.

Standfunctie
Het is mogelijk om de case in stand te plaatsen. Ideaal voor het bekijken van foto’s of video’s of gewoon om je handen vrij te houden tijdens een videochat.

Kenmerken
• Toegang tot alle functies en knoppen
• Eenvoudige en veilige montage
• Siliconen frame aan de binnenzijde
• Perfecte pasvorm
• Fancy design
• Wallet-functie (EAN code: 8719299021321 ) (ID: 9200000081297423 Mercury Goospery) Ga je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Ruitenveen ? Mercury Fancy Diary Wallet Case Apple iPhone 6/6S (4.7'') - Geel/Roze in Ruitenveen

Online in Overijssel

Meestal wordt jouw item “Mercury Fancy Diary Wallet Case Apple iPhone 6/6S (4.7”) – Geel/Roze” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Dalfsen (Nederland).

Waar? in Dalfsen

Er zijn veel manieren om artikelen te spotten in Ruitenveen.


Er zijn tal van winkels nabij Dalfsen.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Mercury Fancy Diary Wallet Case Apple iPhone 6/6S (4.7'') - Geel/Roze in Ruitenveen