Mercury Fancy Diary WalletCase voor Samsung Galaxy S7 – Bruin (Heukelom) ☆☆

Mercury Fancy Diary WalletCase voor Samsung Galaxy S7 - Bruin in Heukelom

Geschikt voor: Samsung Galaxy S7 (SM-G930)

Uitsluitend geschikt voor de Samsung Galaxy S7, dus NIET geschikt voor alle andere Galaxy modellen zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 Edge (G935).

Fancy Design
Deze prachtige Mercury Fancy Diary Case biedt je toestel naast optimale bescherming ook een luxe uitstraling. Het hoesje is vervaardigd uit kunstleer om je toestel vrij van krassen en stof te houden. De Mercury Fancy Diary is bovendien een op maat gemaakt ontwerp. Hierdoor wordt je Samsung Galaxy S7 (G930) naadloos omsloten. Tevens is de case voorzien van een handige speaker uitsparing waardoor je met gesloten klep kunt bellen. Zo heb je geen last van een vervelende klep in je gezicht. Ook aan uitsparingen is gedacht, zo kun je gebruik maken van alle knoppen en poorten zonder het toestel uit de case te halen.

Uitstekende bescherming
Het frame van het hoesje is in tegenstelling tot de meeste Bookcovers gemaakt van soepel TPU materiaal. Hierdoor kun je je toestel veilig en simpel in de case plaatsen zonder dat het frame breekt. Het hoesje zorgt er ook voor dat jouw toestel volledig beschermd is tegen krassen of stoten.

Wallet-functie
Aan de binnenzijde van de case zijn een aantal opbergvakjes te vinden om diverse pasjes op te bergen en een speciale gleuf voor bijvoorbeeld briefgeld. Met deze beschermhoes kun je jouw portemonnee in principe dus gewoon thuislaten.

Standfunctie
Het is mogelijk om de case in stand te plaatsen. Ideaal voor het bekijken van foto’s of video’s of gewoon om je handen vrij te houden tijdens een videochat.

Kenmerken
• Toegang tot alle functies en knoppen
• Eenvoudige en veilige montage
• Siliconen frame aan de binnenzijde
• Perfecte pasvorm
• Fancy design
• Wallet-functie (EAN code: 8719299020645 ) (ID: 9200000081129953 Mercury Goospery) Ga je zo meteen ook opnieuw klus gerief kopen in Heukelom ? Mercury Fancy Diary WalletCase voor Samsung Galaxy S7 - Bruin in Heukelom

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Mercury Fancy Diary WalletCase voor Samsung Galaxy S7 – Bruin” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Bergen (Nederland).

Online in Bergen

Er zijn veel manieren om koopwaar aan te schaffen in Heukelom.


Er bestaan tal van winkels nabij Bergen.

Vaak zul je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Mercury Fancy Diary WalletCase voor Samsung Galaxy S7 - Bruin in Heukelom