Nillkin DisplayFolio Tempered Glass H+ voor Apple iPhone 7 (4,7″) (Eppegem) ☆

Nillkin DisplayFolio Tempered Glass H+ voor Apple iPhone 7 (4,7

Geschikt voor: Apple iPhone7 (4,7 inch)

Speciaal glas
De perfecte bescherming tegen krassen en stoten op het beeldscherm van uw toestel is de “Nillkin Tempered Glass screen protector”. Doordat er gebruik is gemaakt van speciaal 9H+ glas reageert uw toestel niet vertraagt op uw aanraking. De H staat voor Hardness en de 9 drukt de hardheid ervan uit. Ter vergelijking, een diamant is een van de sterkste mineralen en heeft een hardheid van 10H. Bij een valpartij is het waarschijnlijker dat de screen protector barst dan het toestelscherm zelf.

Nanotechnologie
Tevens is door de nieuwe Nano techniek, de glazen screen protector stof- en spat waterdicht. Vanaf heden is uw display dus nog beter opgewassen tegen krasjes, stootjes, stofdeeltjes en vingerafdrukken. De screen protector is 100% lichtdoorlatend en vrijwel onzichtbaar op uw toestel. En dat terwijl de display folie maar 0.33mm dun is.

Eenvoudig aan te brengen
De screen protector wordt op het display van uw toestel aangebracht en zorgt ervoor dat uw display als nieuw blijft. De screen protector is eenvoudig aan te brengen met behulp van de bijgeleverde hulpmiddelen en de gebruikersinstructies welke achterop de verpakking staan weergegeven.

Kenmerken
• Tempered Glass / Glas screen protector
• Uitstekende bescherming tegen krassen en stoten
• Ultra sterk materiaal vervaardigd uit echt glas
• Voorkomt vlekken en vingerafdrukken op het scherm
• Voorzien van een waterafstotende coating

Op maat gemaakt voor het beeldscherm van de Apple iPhone 7 (4.7″) en wat vorm, grootte, uitsparingen en rondingen betreft.

› Dit betreft een origineel Nillkin Product uit de “Amazing H+” serie. (EAN code: 8719299007974 ) (ID: 9200000066183349 Nillkin) Zal je straks ook terug speelgoed kopen in Eppegem ? Nillkin DisplayFolio Tempered Glass H+ voor Apple iPhone 7 (4,7

Winkelen in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw goed “Nillkin DisplayFolio Tempered Glass H+ voor Apple iPhone 7 (4,7″)” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Screenprotectors in de streek van Zemst (België).

Online in Zemst

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Eppegem.


Er bestaan veel winkels nabij Zemst.

Vaak zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Nillkin DisplayFolio Tempered Glass H+ voor Apple iPhone 7 (4,7