Samsung Galaxy J5 (2016) Portemonnee Hoesje Kleurrijke Bloemen (De Pinte) ☆☆

Samsung Galaxy J5 (2016) Portemonnee Hoesje Kleurrijke Bloemen in De Pinte

Geschikt voor: Samsung Galaxy J5 (2016)

Geef uw Samsung Galaxy J5 (2016) een stijlvol uiterlijk met dit Fliphoesje. Deze hoes is perfect op maat voor de Samsung Galaxy J5 (2016) en vormt zich als een tweede huid om het toestel, waardoor het optimale bescherming biedt. Strategisch geplaatste uitsparingen zorgen er verder voor dat u uw toestel zonder belemmeringen kunt gebruiken.

Bescherming voor uw Samsung Galaxy J5 (2016)

De belangrijkste functie van een hoesje is uiteraard bescherming. Dit Fliphoesje met leuke print is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer. Dit is een hoogwaardig imitatieleer dat zowel de achterzijde als de voorzijde van het toestel bedekt. Binnen in de wallet case is een TPU frame waar u uw Samsung Galaxy J5 (2016) eenvoudig in kunt klikken. Dit frame biedt een tweede laag aan bescherming en houdt de telefoon stevig op zijn plek. Uiteraard mag bescherming niet ten kosten gaan van gebruiksgemak. Daarom zijn er strategische uitsparingen voor bijvoorbeeld de camera, USB poort, volumeknoppen en alle andere benodigde knoppen en aansluitingen.

Portemonnee functie en ingebouwde stand

De flip van dit Fliphoesje Print is voorzien van een aantal pashouders. Hierdoor kunt u eenvoudig uw pinpas, ID kaart of OV-Chipkaart meenemen in hetzelfde pakketje als uw Galaxy J5 (2016) en is een gewone portemonnee overbodig.

De flip die uw telefoon aan de voorzijde van uw telefoon bescherming biedt is om te vouwen om een standaardje voor uw Galaxy J5 (2016) te vormen. Dit is ideaal voor als u een video wilt bekijken op uw telefoon.

Samsung Galaxy J5 (2016) Fliphoesje Print in het kort

  • Biedt goede bescherming voor uw Samsung Galaxy J5 (2016)
  • Voorzien van handige magnetische sluiting
  • Biedt ruimte voor extra pasjes en briefgeld
  • Vervaardigd uit TPU en PU-leer
  • Geeft uw Samsung Galaxy J5 (2016) een uniek en stijlvol design

(EAN code: 8719246120862 ) (ID: 9200000082232338 GSMpunt.nl) Zal je binnenkort eveneens terug kleding kopen in De Pinte ? Samsung Galaxy J5 (2016) Portemonnee Hoesje Kleurrijke Bloemen in De Pinte

Samen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Samsung Galaxy J5 (2016) Portemonnee Hoesje Kleurrijke Bloemen” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van De Pinte (België).

Bestellen? in De Pinte

Er zijn veel manieren om koopwaar te spotten in De Pinte.


Er bestaan veel winkels nabij De Pinte.

Vaak kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Samsung Galaxy J5 (2016) Portemonnee Hoesje Kleurrijke Bloemen in De Pinte