Sony Xperia XA1 Ultra Portemonnee Hoesje Vlinder (Swichum) ☆☆☆

Sony Xperia XA1 Ultra Portemonnee Hoesje Vlinder in Swichum

Geschikt voor: Sony Xperia XA1 Ultra

Geef uw Sony Xperia XA1 Ultra een stijlvol uiterlijk met deze Portemonnee Hoesje met print. Dit hoesje is perfect op maat voor de Sony Xperia XA1 Ultra en vormt zich als een tweede huid om het toestel, waardoor het optimale bescherming biedt. Strategisch geplaatste uitsparingen zorgen er verder voor dat u uw toestel zonder belemmeringen kunt gebruiken. Wacht dus niet langer, maar bestel deze stijlvolle Portemonnee Hoesje met unieke print voor uw Sony Xperia XA1 Ultra.

Bescherming voor uw Sony Xperia XA1 Ultra

De belangrijkste functie van een hoesje, is uiteraard bescherming. Deze wallet case met print is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer. Dit is een hoogwaardig imitatieleer dat zowel de achterzijde als de voorzijde van het toestel bedekt. Binnen in de wallet case is een polycarbonaten frame waar u uw Sony Xperia XA1 Ultra eenvoudig in kunt klikken. Dit frame biedt een tweede laag aan bescherming en houdt de telefoon stevig op zijn plek. Uiteraard mag bescherming niet ten kosten gaan van gebruiksgemak. Daarom zijn er strategische uitsparingen voor bijvoorbeeld de camera, USB poort, volumeknoppen en alle andere benodigde knoppen en aansluitingen.

Portemonnee functie en ingebouwde stand

De flip van deze wallet case met print is voorzien van een aantal pasjeshouders. Hierdoor kunt u eenvoudig uw pinpas, ID kaart of OV-Chipkaart meenemen in hetzelfde pakketje als uw Sony Xperia XA1 Ultra en is een gewone portemonnee overbodig.

De flip die uw telefoon aan de voorzijde van uw telefoon bescherming biedt, is om te vouwen om tot een standaard voor uw Sony Xperia XA1 Ultra te vormen. Dit is ideaal voor als u een video wilt bekijken op uw telefoon.

Sony Xperia XA1 Ultra Portemonnee Hoesje met Print in het kort:

  • Biedt goede bescherming voor uw Sony Xperia XA1 Ultra
  • Voorzien van handige magnetische sluiting
  • Biedt ruimte voor extra pasjes en briefgeld
  • Vervaardigd uit polycarbonaat en PU-leer
  • Geeft uw Sony Xperia XA1 Ultra een uniek en stijlvol design.

(EAN code: 8719246114397 ) (ID: 9200000079956239 GSMpunt.nl) Zal je zo meteen ook terug make up bestellen in Swichum ? Sony Xperia XA1 Ultra Portemonnee Hoesje Vlinder in Swichum

Samen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Sony Xperia XA1 Ultra Portemonnee Hoesje Vlinder” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Leeuwarden (Nederland).

Waar? in Leeuwarden

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te bestellen in Swichum.


Er bestaan veel shops nabij Leeuwarden.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Sony Xperia XA1 Ultra Portemonnee Hoesje Vlinder in Swichum