Acer Liquid Zest Portemonnee Stand Hoesje Wit (Grand-Leez) ☆☆

Acer Liquid Zest Portemonnee Stand Hoesje Wit in Grand-Leez

Geschikt voor: Acer Liquid Zest

Bent u op zoek naar een strak design hoesje met een portemonnee en stand functie? Dan is dit hoesje precies wat u zoekt. Naast de handige functies biedt het hoesje een optimale bescherming voor uw Acer Liquid Zest. De buitenzijde van het hoesje zorgt ervoor dat het scherm optimaal beschermd wordt. Het binnenframe zorgt ervoor dat uw Acer Liquid Zest stevig in het hoesje blijft zitten.

Design

Het Portemonnee Flip Hoesje heeft door de strakke textuur een elegante en luxe uitstraling. In de binnenzijde van het flip hoesje zijn drie vakken verwerkt. Twee vakken kunt u gebruiken voor een pinpas, OV-chipkaart of een foto. Het andere vak kunt u gebruiken voor briefgeld. Zo fungeert het hoesje zoals de naam al aangeeft, ook als portemonnee. Het hoesje heeft ook een stand functie. Deze functie is erg handig voor het kijken van films of series. U kunt dan comfortabel en handsfree netflixen of een programma terugkijken.

Bescherming

Het belangrijkste aan een hoesje is natuurlijk dat het uw toestel goed beschermd. Bij dit Portemonnee Stand Hoesje is dit zeker het geval. Het hoesje bestaan namelijk uit twee delen. Het buitenste deel is vervaardigd uit kunstleer. Het kunstleer vangt de stoten en vallen op. Het binnenste gedeelte, ook wel het binnenframe genoemd, is vervaardigd uit TPU. Het TPU materiaal zorgt ervoor dat uw toestel vast in de case zit. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat het toestel bij een stoot of val uit het hoesje valt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten wanneer uw toestel niet in gebruik is.

Acer Liquid Zest Portemonnee Stand Hoesje in het kort

  • Stijlvolle en optimale bescherming voor uw Acer Liquid Zest
  • Voorzien van handige magnetische sluiting
  • Biedt ruimte voor extra pasjes en briefgeld
  • Vervaardigd uit TPU en kunstleer

(EAN code: 8719246092343 ) (ID: 9200000072396081 GSMpunt.nl) Ga je straks eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Grand-Leez ? Acer Liquid Zest Portemonnee Stand Hoesje Wit in Grand-Leez

Online in Namen

Meestal wordt jouw artikel “Acer Liquid Zest Portemonnee Stand Hoesje Wit” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Gembloux (België).

Bestellen? in Gembloux

Er zijn verschillende manieren om deals te bestellen in Grand-Leez.


Er zijn tal van winkels nabij Gembloux.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl Acer Liquid Zest Portemonnee Stand Hoesje Wit in Grand-Leez