Samsung Galaxy A3 2016 Portemonnee Hoesje Retro Patroon Print (Kerkom-bij-Sint-Truiden) ☆☆☆

Samsung Galaxy A3 2016 Portemonnee Hoesje Retro Patroon Print in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Geschikt voor: Samsung Galaxy A3 (2016)

Geef uw Samsung Galaxy A3 2016 een stijlvol uiterlijk met dit portemonnee hoesje. Deze hoes is perfect op maat voor de Samsung Galaxy A3 2016 en vormt zich als een tweede huid om het toestel, waardoor het optimale bescherming biedt. Strategisch geplaatste uitsparingen zorgen er verder voor dat u uw toestel zonder belemmeringen kunt gebruiken. Wacht dus niet langer, maar bestel deze stijlvolle wallet case met unieke print voor uw Samsung Galaxy A3 2016.

Bescherming voor uw Samsung Galaxy A3 2016

De belangrijkste functie van een hoesje is uiteraard bescherming. Dit portemonnee hoesje is vervaardigd van hoogwaardig kunstleer. Dit is een hoogwaardig imitatieleer dat zowel de achterzijde als de voorzijde van het toestel bedekt. Binnen in de wallet case is een TPU frame waar u uw Samsung Galaxy A3 2016 eenvoudig in kunt klikken. Dit frame biedt een tweede laag aan bescherming en houdt de telefoon stevig op zijn plek. Uiteraard mag bescherming niet ten kosten gaan van gebruiksgemak. Daarom zijn er strategische uitsparingen voor bijvoorbeeld de camera, USB poort, volumeknoppen en alle andere benodigde knoppen en aansluitingen.

Portemonnee functie en ingebouwde stand

De flip van dit portemonnee hoesje is voorzien van een aantal pashouders. Hierdoor kunt u eenvoudig uw pinpas, ID kaart en/of OV-Chipkaart meenemen in hetzelfde pakketje als uw Samsung Galaxy A3 2016. Ook is er een speciaal vakje om briefgeld in te bewaren. Een gewone portemonnee is dus overbodig.

De flip die uw telefoon aan de voorzijde van uw telefoon bescherming biedt is om te vouwen om een standaardje voor uw Samsung Galaxy A3 2016 te vormen. Dit is ideaal voor als u een video wilt bekijken op uw telefoon.

Samsung Galaxy A3 2016 portemonnee hoesje met print in het kort

  • Biedt goede bescherming voor uw Samsung Galaxy A3 2016
  • Voorzien van handige magnetische sluiting
  • Biedt ruimte voor extra pasjes en briefgeld
  • Vervaardigd uit TPU en kunstleer
  • Geeft uw Samsung Galaxy A3 2016 een uniek en stijlvol design

(EAN code: 8719246060199 ) (ID: 9200000056329565 Merkloos) Zal je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed kopen in Kerkom-bij-Sint-Truiden ? Samsung Galaxy A3 2016 Portemonnee Hoesje Retro Patroon Print in Kerkom-bij-Sint-Truiden

Samen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Samsung Galaxy A3 2016 Portemonnee Hoesje Retro Patroon Print” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Sint-Truiden (België).

Winkels in Sint-Truiden

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Kerkom-bij-Sint-Truiden.


Er bestaan veel shops nabij Sint-Truiden.

Vaak wil je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Samsung Galaxy A3 2016 Portemonnee Hoesje Retro Patroon Print in Kerkom-bij-Sint-Truiden