“Wallet Smart TPU Case transparant voor Apple Iphone 6s Plus, met opbergvakje voor een pasje” (Vrouwenparochie / Froubuorren) ☆☆☆


Geschikt voor: Apple iPhone 6/6s Plus

SmartTPU Case voor uw Iphone 6s Plus

Dit handige telefoonhoesje is een samensmelting van een flexibele TPU siliconen backcover en de razend populaire wallet case. Met dit hoesje heeft u namelijk de mogelijkheid om ook een pasje op te bergen. Erg handig om uw rijbewijs, ID-kaart, OV-chipkaart of bankpas mee te nemen, veilig opgeborgen, samen met uw Iphone 6s Plus.

Flexibel & transparant

Het hoesje is gemaakt van TPU siliconen materiaal. Dit materiaal is flexibel en schokabsorberend. De cover voorkomt krassen en valschade aan uw Iphone 6s Plus en is gemakkelijk om de smartphone te bevestigen, zonder angst voor beschadigingen. Doordat hij volledig transparant is, zal het hoesje nauwelijks opvallen.

Opbergruimte voor een pasje!

Het hoesje is ideaal voor bijvoorbeeld contactloos betalen of om eenvoudig in- en uit te checken met uw OV-chipkaart. De telefoon zal geen invloed hebben op de werking van het pasje. Hiervoor is het magnetisch veld van de telefoon gewoonweg veel te weinig.

Kenmerken:

– Ontworpen voor Apple Iphone 6s Plus

– Volledig transparant

– Schokabsorberend voor optimale bescherming

– Opbergvakje voor pasje

– Makkelijk te bevestigen

– Ideaal bij contactloos betalen

(EAN code: 8719177483692 Apple iphone 6S plus backcover van TPU met opbergvakje voor pasje. Smart TPU case) (ID: 9200000054775696 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Vrouwenparochie / Froubuorren ?

Winkelen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “”Wallet Smart TPU Case transparant voor Apple Iphone 6s Plus, met opbergvakje voor een pasje”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van het Bildt (Nederland).

Online in het Bildt

Er zijn veel manieren om items te bestellen in Vrouwenparochie / Froubuorren.


Er zijn tal van shops nabij het Bildt.

Misschien zul je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl