Polkadot Hoes voor de Google Pixel C, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover (Nieuwolda-Oost) ▷

Polkadot Hoes  voor de Google Pixel C, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover in Nieuwolda-Oost

Geschikt voor: Google Pixel C

Google Pixel C Diamond Class Polkadot Hoes met Multi-standDeze universele Case uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Google Pixel C. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling.
Handige Multi-standDe hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Google Pixel C in landschap modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze case tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Google Pixel C of als u het toestel als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialenDe Diamond Class Polkadot hoes is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Google Pixel C. Wanneer u de case in de hand heeft, merkt u dat u met deze case kwaliteit in handen heeft. De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan uw Google Pixel C als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteemDe Google Pixel C wordt in de case stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de Google Pixel C het gemakkelijkst in de hoes. Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Polkadot coverDeze Diamond Class hoes heeft een trendy uitstraling dankzij het vrolijke Polkadot (stippen) motief op de cover. U heeft de keuze uit diverse kleuren. De zwarte Polkadot hoes heeft een zwarte voering en de overige kleuren hebben een grijze voering. Kies uw favoriete kleur en haal met deze Polkadot hoes uit de Diamond Class serie een hoes in huis van hoge kwaliteit met een trendy uitstraling.
Deze Diamond Class Polka Dot case met standaard Multi-stand is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719177475901 ) (ID: 9200000053355739 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Nieuwolda-Oost ? Polkadot Hoes  voor de Google Pixel C, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover in Nieuwolda-Oost

Winkelen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Polkadot Hoes voor de Google Pixel C, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Oldambt (Nederland).

Waar? in Oldambt

Er zijn verschillende manieren om deals aan te schaffen in Nieuwolda-Oost.


Er bestaan veel shops nabij Oldambt.

Vaak wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Polkadot Hoes  voor de Google Pixel C, Diamond Class Cover met Multi-stand, wit , merk i12Cover in Nieuwolda-Oost