“Waterdichte telefoonhoes voor Wolfgang At As35d met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover” (Molenbeersel) ☆


Geschikt voor: Wolfgang At As35D

Waterdichte hoes voor Wolfgang At As35d met audio / koptelefoon doorgang.
Op zoek naar een cover waarin uw Wolfgang At As35d veilig is te gebruiken in (de buurt van) water? Dan is dit een geschikt accessoire voor u! In deze waterdichte hoes is uw telefoon veilig beschermd tegen o.a. water, zand, stof en krassen.
Ideaal voor op vakantie
Deze water- en stofbestendige telefoonhoes is hét ideale accessoire voor op vakantie. Met de waterdichte telefoonhoes kunt u het touchscreen van uw Wolfgang At As35d gewoon blijven bedienen. Een extra voordeel van dit model is de 3,5 mm audiodoorgang. Dat maakt het mogelijk om (waterbestendige) oortjes of een headset aan te sluiten. Handig om op het strand of aan het zwembad naar uw favoriete muziek te luisteren of te telefoneren, terwijl uw Wolfgang At As35d volledig beschermd wordt tegen onder andere water en zand. Of wat te denken van het maken van een te gekke onderwater video of foto?s van mooie koraalriffen tijdens het snorkelen.
Goede pasvorm voor Wolfgang At As35d
De universele waterdichte telefoonhoes is geschikt voor een Wolfgang At As35d.
Tip! De waterdichte telefoonhoes is niet alleen geschikt voor uw Wolfgang At As35d. U kunt hem natuurlijk ook gebruiken voor bijvoorbeeld uw reisdocumenten, medicijnen of geld.
Aanvullende informatie
Een band is meegeleverd om de hoes om uw nek te hangen of om de hem veilig mee in het water te nemen.
Let er voor gebruik wel op dat u de telefoonhoes op de juiste manier goed heeft gesloten alvorens gebruik in het water. Wij raden aan om het product eerst te testen met bijvoorbeeld een stuk (keuken)papier of iets dergelijks. Zo bent u er zeker van dat de hoes echt waterdicht is, voordat u de hoes gaat gebruiken met uw kostbare Wolfgang At As35d erin, hiervoor bent u zelf verantwoordelijk. (EAN code: 8719177205546 ) (ID: 9200000049522620 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug klus gerief bestellen in Molenbeersel ?

Samen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “”Waterdichte telefoonhoes voor Wolfgang At As35d met audio / koptelefoon doorgang, zwart , merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Kinrooi (België).

Winkels in Kinrooi

Er zijn veel manieren om artikelen te bestellen in Molenbeersel.


Er bestaan tal van winkels nabij Kinrooi.

Vaak zul je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl