Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Studio 100 K3 Itab 2, Designer Hoesje, rood , merk (Velserbroek) ☆☆☆☆

Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Studio 100 K3 Itab 2, Designer Hoesje, rood , merk in Velserbroek

Geschikt voor: Studio 100 | Studio 100 K3 Itab

Stijlvolle Designer Case voor Studio 100 K3 Itab 2.
Universele case geschikt voor een Studio 100 K3 Itab 2.
Dit is een beschermhoes uit de extra luxe Diamond Class serie van het merk i12Cover. Deze versie is voorzien van een stijlvol ruitjespatroon, met een gewatteerde lederlook.
De case biedt uw Studio 100 K3 Itab 2 optimale bescherming tegen onder andere krassen, val- en stootschade. Veilig bevestigd in de case kunt u het toestel met een gerust hart meenemen naar bijvoorbeeld uw werk, studie, onderweg en op vakantie.
Diamond Class kwaliteit
De hoezen uit de Diamond Class serie van i12Cover staan voor extra kwaliteit en uitstraling. Deze case is vervaardigd van stevig PU leer dat zorgt voor een langdurige bescherming. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering. U merkt dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
Slimme bevestiging
Met dank aan het slimme bevestigingssysteem zal uw Studio 100 K3 Itab 2 prima passen in deze Diamond Class case. Het toestel wordt stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek. Door deze klem naar voren te trekken en tegelijkertijd iets op te tillen, plaatst u uw Studio 100 K3 Itab 2 het gemakkelijkst in de case.
Multi-stand voor uw K3 Itab 2
Deze Diamond Class Case heeft een Multi-stand functie waardoor het mogelijk is om uw Studio 100 K3 Itab 2 rechtop in landschap positie te plaatsen. Drie gleuven zorgen voor extra stabiliteit zodat het toestel niet weg zal glijden als deze schuin in de hoes staat. Maar in principe kunt u de Studio 100 K3 Itab 2 in elke gewenste kijkhoek plaatsen. Dit is te danken aan de binnenvoering welke een soort remmende functie heeft.
De standaard is ideaal voor het bekijken van video`s en andere media, mits mogelijk, op uw Studio 100 K3 Itab 2. Plaats de hoes met daarin de Studio 100 K3 Itab 2 eenvoudigweg op een tafel of bureau. Zo hoeft u hem niet continu vast te blijven houden.
Belangrijke kenmerken
Enkele voordelen van deze Studio 100 K3 Itab 2 case uit de Diamond Class serie zijn onder andere:
? Hoogwaardig materiaalgebruik? Slim bevestigingssysteem? Biedt optimale bescherming? Stijlvol ruitjes patroon? Magneetsluiting? Multi-stand
Bestel direct!
Op zoek naar een stijlvolle beschermhoes voor uw Studio 100 K3 Itab 2? De cover is voorzien van een mooi ruitjespatroon. Bestel deze Diamond Class Case met ruitpatroon nu voordelig online in de shop. De verzending is gratis!
Merk: i12Cover (EAN code: 8719177136963 ) (ID: 9200000049508152 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Velserbroek ? Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Studio 100 K3 Itab 2, Designer Hoesje, rood , merk in Velserbroek

Winkelen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw item “Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Studio 100 K3 Itab 2, Designer Hoesje, rood , merk” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Velsen (Nederland).

Waar? in Velsen

Er zijn veel opties om artikelen te bestellen in Velserbroek.


Er zijn veel winkels nabij Velsen.

Misschien zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Studio 100 K3 Itab 2, Designer Hoesje, rood , merk in Velserbroek