Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Idroid Play 7 D7001, Designer Hoesje, blauw , merk (Brandeburen / Brânbuorren) ☆☆☆☆

Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Idroid Play 7 D7001, Designer Hoesje, blauw , merk in Brandeburen / Brânbuorren

Geschikt voor: Universeel

Stijlvolle Designer Case voor Idroid Play 7 D7001.
Universele case geschikt voor een Idroid Play 7 D7001.
Dit is een beschermhoes uit de extra luxe Diamond Class serie van het merk i12Cover. Deze versie is voorzien van een stijlvol ruitjespatroon, met een gewatteerde lederlook.
De case biedt uw Idroid Play 7 D7001 optimale bescherming tegen onder andere krassen, val- en stootschade. Veilig bevestigd in de case kunt u het toestel met een gerust hart meenemen naar bijvoorbeeld uw werk, studie, onderweg en op vakantie.
Diamond Class kwaliteit
De hoezen uit de Diamond Class serie van i12Cover staan voor extra kwaliteit en uitstraling. Deze case is vervaardigd van stevig PU leer dat zorgt voor een langdurige bescherming. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering. U merkt dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
Slimme bevestiging
Met dank aan het slimme bevestigingssysteem zal uw Idroid Play 7 D7001 prima passen in deze Diamond Class case. Het toestel wordt stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek. Door deze klem naar voren te trekken en tegelijkertijd iets op te tillen, plaatst u uw Idroid Play 7 D7001 het gemakkelijkst in de case.
Multi-stand voor uw Play 7 D7001
Deze Diamond Class Case heeft een Multi-stand functie waardoor het mogelijk is om uw Idroid Play 7 D7001 rechtop in landschap positie te plaatsen. Drie gleuven zorgen voor extra stabiliteit zodat het toestel niet weg zal glijden als deze schuin in de hoes staat. Maar in principe kunt u de Idroid Play 7 D7001 in elke gewenste kijkhoek plaatsen. Dit is te danken aan de binnenvoering welke een soort remmende functie heeft.
De standaard is ideaal voor het bekijken van video`s en andere media, mits mogelijk, op uw Idroid Play 7 D7001. Plaats de hoes met daarin de Idroid Play 7 D7001 eenvoudigweg op een tafel of bureau. Zo hoeft u hem niet continu vast te blijven houden.
Belangrijke kenmerken
Enkele voordelen van deze Idroid Play 7 D7001 case uit de Diamond Class serie zijn onder andere:
? Hoogwaardig materiaalgebruik? Slim bevestigingssysteem? Biedt optimale bescherming? Stijlvol ruitjes patroon? Magneetsluiting? Multi-stand
Bestel direct!
Op zoek naar een stijlvolle beschermhoes voor uw Idroid Play 7 D7001? De cover is voorzien van een mooi ruitjespatroon. Bestel deze Diamond Class Case met ruitpatroon nu voordelig online in de shop. De verzending is gratis!
Merk: i12Cover (EAN code: 8719177136628 ) (ID: 9200000049507838 i12Cover) Zal je straks ook opnieuw kleding aanschaffen in Brandeburen / Brânbuorren ? Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Idroid Play 7 D7001, Designer Hoesje, blauw , merk in Brandeburen / Brânbuorren

Shoppen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Idroid Play 7 D7001, Designer Hoesje, blauw , merk” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Waar? in Súdwest-Fryslân

Er zijn verschillende opties om koopwaar te bestellen in Brandeburen / Brânbuorren.


Er bestaan tal van winkels nabij Súdwest-Fryslân.

Vaak zul je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl Diamond Class Case, Hoes met ruitpatroon voor Idroid Play 7 D7001, Designer Hoesje, blauw , merk in Brandeburen / Brânbuorren