Samsung Galaxy J1 2016 Booktype Hoesje Blad Design – Zwart (Heereind) ☆

Samsung Galaxy J1 2016 Booktype Hoesje Blad Design - Zwart in Heereind

Geschikt voor: Samsung Galaxy J1 2016

Samsung Galaxy J1 2016 Booktype Hoesje Blad Design – Zwart

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123338458 ) (ID: 9200000072244663 Telefoonhoesjestore.nl) Zal je straks eveneens opnieuw speelgoed aanschaffen in Heereind ? Samsung Galaxy J1 2016 Booktype Hoesje Blad Design - Zwart in Heereind

Samen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Samsung Galaxy J1 2016 Booktype Hoesje Blad Design – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Laarbeek (Nederland).

Bestellen? in Laarbeek

Er zijn veel manieren om deals te spotten in Heereind.


Er bestaan veel shops nabij Laarbeek.

Misschien wil je hem ook online bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Samsung Galaxy J1 2016 Booktype Hoesje Blad Design - Zwart in Heereind