Wiko Highway Pure 4G Bookcase Hoesje Amerikaanse Vlag (Lagenheuvel) ☆☆

Wiko Highway Pure 4G Bookcase Hoesje Amerikaanse Vlag in Lagenheuvel

Geschikt voor: Wiko Highway Pure 4G

Wiko Highway Pure 4G Bookcase Hoesje Amerikaanse Vlag

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123302398 ) (ID: 9200000072042993 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je binnenkort ook opnieuw speelgoed kopen in Lagenheuvel ? Wiko Highway Pure 4G Bookcase Hoesje Amerikaanse Vlag in Lagenheuvel

Online in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Wiko Highway Pure 4G Bookcase Hoesje Amerikaanse Vlag” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Uden (Nederland).

Bestellen? in Uden

Er zijn veel opties om artikelen te zoeken in Lagenheuvel.


Er zijn veel winkels nabij Uden.

Misschien zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Wiko Highway Pure 4G Bookcase Hoesje Amerikaanse Vlag in Lagenheuvel