Huawei Y635 Bookcase Hoesje Lychee – Paars (Terhofstede) ☆

Huawei Y635 Bookcase Hoesje Lychee - Paars in Terhofstede

Geschikt voor: Huawei Y635

Huawei Y635 Bookcase Hoesje Lychee – Paars

Deze hoogwaardige bookcase biedt optimale bescherming voor uw smartphone en is erg handig en gemakkelijk in gebruik. Het hoesje is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en aan de binnenkant bezit het hoesje een perfect passende houder, waarmee de telefoon rondom goed beschermd is. Daarnaast biedt de bookcase de mogelijkheid om het telefoonhoesje ook als portefeuille te gebruiken. Aan de binnenzijde is er ruimte voor pasjes en briefgeld. Door de krachtige magneetsluiting blijft de bookcase goed afgesloten en wordt de smartphone beschermd tegen stoten, krassen en stof. Gebruik de steunfunctie van de bookcase om de telefoon horizontaal op tafel zetten, voor het rustig bekijken van een filmpje of het lezen van een document.

Uitsparingen

Alle knoppen en functies van de smartphone blijven bruikbaar terwijl deze in de bookcase zit. De uitsparingen aan weerszijden zorgen ervoor dat de knoppen en aansluitingen toegankelijk blijven. Ook is er een opening voor de camera en flitser aanwezig.

Kenmerken:

  • Pasjeshouders – berg uw pasjes en briefgeld gemakkelijk op
  • Standfunctie – zet uw telefoon horizontaal rechtop
  • Hoogwaardig kunstleder
  • Perfecte bescherming
  • Bezit slimme uitsparingen

(EAN code: 8719123288715 ) (ID: 9200000072039776 Telefoonhoesjestore.nl) Ga je straks ook terug speelgoed aanschaffen in Terhofstede ? Huawei Y635 Bookcase Hoesje Lychee - Paars in Terhofstede

Klussen in Zeeland

Meestal wordt jouw goed “Huawei Y635 Bookcase Hoesje Lychee – Paars” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Sluis (Nederland).

Online in Sluis

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Terhofstede.


Er bestaan veel shops nabij Sluis.

Misschien kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Huawei Y635 Bookcase Hoesje Lychee - Paars in Terhofstede