IT-WORKS TM717 draaibare hoes rood (Châtelineau) ☆☆☆☆

IT-WORKS TM717 draaibare hoes rood in Châtelineau

Geschikt voor: IT-WORKS TM717

Deze tablet hoes is op maat gemaakt voor de IT-WORKS TM717. Deze praktische en stijlvolle beschermhoes biedt volledige bescherming tegen stoten en krassen. De tablet hoes biedt bescherming aan zowel de voor- als achterkant van de IT-WORKS TM717. In de hoes zitten enkele uitsparingen zodat de camera en alle knoppen en aansluitingen vrij blijven.

Bescherming voor onderweg

Deze IT-WORKS TM717 hoes is 360 graden draaibaar. Hierdoor zijn er verschillende mogelijkheden om de tablet in verschillende standen te draaien. Zo is het mogelijk de IT-WORKS TM717 zowel horizontaal als verticaal te draaien in de hoes. De IT-WORKS TM717 wordt vast gezet door de verstelbare hoeken. Hierbij blijft de IT-WORKS TM717 altijd stevig op zijn plaats. De binnenzijde van de flap is voorzien zachte binnenvoering zodat krassen op het touch-screen scherm worden voorkomen. Sluit de tablet hoes gemakkelijk door de elastieken band. Zo is de tablet hoes geschikt om mee te nemen voor onderweg. Deze hoes is universeel en geschikt voor een groot aantal 7 inch tablets.

Kenmerken:

  • Geschikt voor de IT-WORKS TM717
  • 360 graden roterende hoes
  • Alle aansluitingen en knoppen blijven vrij
  • Stand functie om kijk & typ gemak te vergroten

(EAN code: 8719033087729 Gratis verzonden!) (ID: 9200000041021315 Case2go) Ga je binnenkort ook terug make up kopen in Châtelineau ? IT-WORKS TM717 draaibare hoes rood in Châtelineau

Samen in Henegouwen

Meestal wordt jouw bestelling “IT-WORKS TM717 draaibare hoes rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Châtelet (België).

Bestellen? in Châtelet

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Châtelineau.


Er bestaan veel winkels nabij Châtelet.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl IT-WORKS TM717 draaibare hoes rood in Châtelineau