Unieke Hoes voor de Archos 101 Magnus Plus , Multi stand Case, hot pink , merk i12Cover (Lens) ☆☆☆

Unieke Hoes voor de Archos 101 Magnus Plus , Multi stand Case, hot pink , merk i12Cover in Lens

Geschikt voor: Archos 101 Magnus Plus

Hoes met Multi-stand voor uw Archos 101 Magnus Plus.
Unieke universele PU leren hoes met Multi-stand geschikt voor uw Archos 101 Magnus Plus.
Deze hoes heeft een uniek bevestigingssysteem. U bevestigt uw Archos 101 Magnus Plus door middel van vier verplaatsbare opzetstukjes voorzien van klittenband in de cover. De gemakkelijke en stevige bevestiging zorgt er tevens voor dat alle functies aan de zijkant van uw tablet vrij toegankelijk blijven in de case.
De cover is gemaakt van stevig PU leer en verkrijgbaar in diverse kleuren. De voering is heerlijk zacht. Hierdoor biedt de hoes een betrouwbare bescherming tegen krassen, vlekken en lichte stoten. Ideaal voor bijvoorbeeld vervoer in een tas, rugzak of koffer.
De case heeft een handige multi-stand. Ook deze maakt gebruik van klittenband, waardoor uw Archos 101 Magnus Plus in een ontelbaar aantal standen is neer te zetten. Zo vindt u altijd de ideale kijkhoek op uw tablet. Handig voor als u wilt lezen, films wil kijken of wil typen.
Al met al is deze beschermhoes een ideaal accessoire voor uw Archos 101 Magnus Plus. De cover wordt gesloten met een stevige elastieken band.
De buitenmaat van de hoes is: 256 x 210 mm.
De hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719019836280 ) (ID: 9200000045409319 i12Cover) Zal je straks eveneens terug kleding kopen in Lens ? Unieke Hoes voor de Archos 101 Magnus Plus , Multi stand Case, hot pink , merk i12Cover in Lens

Winkelen in Henegouwen

Meestal wordt jouw item “Unieke Hoes voor de Archos 101 Magnus Plus , Multi stand Case, hot pink , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Lens (België).

Online in Lens

Er zijn veel manieren om items te bestellen in Lens.


Er bestaan veel winkels nabij Lens.

Misschien wil je het ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Unieke Hoes voor de Archos 101 Magnus Plus , Multi stand Case, hot pink , merk i12Cover in Lens