View Cover voor Samsung Galaxy J1, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover (Hallaar) ☆☆☆

View Cover voor Samsung Galaxy J1, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover in Hallaar

Geschikt voor: Samsung Galaxy J1

Samsung Galaxy J1 hoesje met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Samsung Galaxy J1.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Samsung Galaxy J1 niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Samsung Galaxy J1 beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Samsung Galaxy J1 goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Merk: i12Cover
Kijkt u vaak even kort op uw Samsung Galaxy J1 voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719019798892 ) (ID: 9200000045409429 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug kleding kopen in Hallaar ? View Cover voor Samsung Galaxy J1, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover in Hallaar

Samen in Antwerpen

Meestal wordt jouw item “View Cover voor Samsung Galaxy J1, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Heist-op-den-Berg (België).

Winkels in Heist-op-den-Berg

Er zijn verschillende manieren om items te vinden in Hallaar.


Er zijn tal van shops nabij Heist-op-den-Berg.

Misschien zul je het ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl View Cover voor Samsung Galaxy J1, Hoes met Touch Venster, bruin , merk i12Cover in Hallaar