View Cover hoesje voor Samsung Galaxy Ace 3 (Reninge) ▷

View Cover hoesje voor Samsung Galaxy Ace 3 in Reninge

Samsung Galaxy Ace 3 hoesje met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Samsung Galaxy Ace 3.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Samsung Galaxy Ace 3 niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Samsung Galaxy Ace 3 beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Samsung Galaxy Ace 3 goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Merk: i12Cover
Kijkt u vaak even kort op uw Samsung Galaxy Ace 3 voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719019664951 ) (ID: 9200000039319817 i12Cover) Zal je binnenkort eveneens terug speelgoed kopen in Reninge ? View Cover hoesje voor Samsung Galaxy Ace 3 in Reninge

Webshops in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “View Cover hoesje voor Samsung Galaxy Ace 3” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Lo-Reninge (België).

Bestellen? in Lo-Reninge

Er zijn veel opties om items te bestellen in Reninge.


Er bestaan tal van shops nabij Lo-Reninge.

Misschien kan je het ook online bestellen, bv. via bol !! skijar.nl View Cover hoesje voor Samsung Galaxy Ace 3 in Reninge