Azpen A728 Book Cover met Wereldkaart (Ilpendam) ▷

Azpen A728 Book Cover met Wereldkaart in Ilpendam

Geschikt voor: Azpen A728

Azpen A728 Luxe Book Cover met retro Wereldkaart opdruk.
Universeel handgemaakt hoesje is geschikt voor uw Azpen A728.
De stijlvolle book cover is gemaakt van PU leer en voorzien van een mooie opdruk in de vorm van een retro wereldkaart uit vervlogen tijden. De wereldkaart opdruk is zowel aan de binnenzijde als buitenzijde te vinden. Neem uw Azpen A728 met een gerust hart overal mee naar toe, zonder angst voor beschadigingen. Ideaal Azpen A728 accessoire voor thuis, op het werk, onderweg en op vakantie.
Handig handvat voor meer draagcomfort en veiligheid
De book cover ligt prettig in de hand. Wanneer u de Azpen A728 wilt gebruiken dan kunt u, na het openslaan van de cover, het handvat gebruiken aan de binnenzijde van de cover. Dit zorgt voor extra comfort en veiligheid tijdens het vasthouden.
Het hoesje heeft een simpel maar effectief bevestigingssysteem. In de vier hoeken zit een stevige elastieken band die uw Azpen A728 stevig op zijn plaats houdt. Een magnetische sluiting voorkomt dat de book cover ongewenst open zal gaan. Het hoesje is tevens voorzien van een lusje voor het bevestigen van een stylus pen.
Let op! Het deel van de wereldkaart kan afwijken van de foto. Deze is per handgemaakt hoesje verschillend.
Gratis verzending!
Merk: i12Cover

Kenmerken

  • Kleur: Motief

(EAN code: 8719019657205 ) (ID: 9200000038806304 i12Cover) Zal je zo meteen ook opnieuw make up bestellen in Ilpendam ? Azpen A728 Book Cover met Wereldkaart in Ilpendam

Webshops in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Azpen A728 Book Cover met Wereldkaart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante computer Hoesjes in de regio van Waterland (Nederland).

Winkels in Waterland

Er zijn verschillende manieren om artikelen te spotten in Ilpendam.


Er bestaan tal van winkels nabij Waterland.

Vaak zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Azpen A728 Book Cover met Wereldkaart in Ilpendam