View Cover hoesje voor Htc One M8 (Elene) ☆☆☆☆

View Cover hoesje voor Htc One M8 in Elene

Geschikt voor: HTC One

Htc One M8 hoesje met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Htc One M8.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Htc One M8 niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Htc One M8 beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Htc One M8 goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Kijkt u vaak even kort op uw Htc One M8 voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719019596665 ) (ID: 9200000039319463 i12Cover) Zal je binnenkort ook opnieuw parfum aanschaffen in Elene ? View Cover hoesje voor Htc One M8 in Elene

Shoppen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw bestelling “View Cover hoesje voor Htc One M8” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Zottegem (België).

Waar? in Zottegem

Er zijn verschillende opties om items te spotten in Elene.


Er bestaan veel winkels nabij Zottegem.

Vaak wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.skijar.nl View Cover hoesje voor Htc One M8 in Elene