View Cover hoesje voor Lg G3 S (Lahamaide) ☆

View Cover hoesje voor Lg G3 S in Lahamaide

Geschikt voor: LG G2

Lg G3 S hoesje met handig venster (universeel).
Universeel View Cover insteekhoesje geschikt voor uw Lg G3 S.
Naast goede bescherming heeft deze sleeve een groot voordeel ten opzichte van standaard sleeves, want hij is namelijk voorzien van een view cover. Het scherm van uw smartphone blijft hierdoor zichtbaar en te bedienen, terwijl het toestel veilig in het hoesje blijft zitten. Zo hoeft u uw Lg G3 S niet elke keer uit de sleeve te halen met de kans dat u het hem alsnog laat vallen.
Bekijk direct oproepen en notificaties
Deze universele sleeve met view cover biedt u de mogelijkheid om belangrijke notificaties te bekijken en eventueel gesprekken te accepteren/weigeren, zonder de smartphone uit de sleeve te hoeven halen. Zo bent u altijd binnen een handomdraai op de hoogte van bijvoorbeeld de tijd, batterij status en gemiste oproepen. Dit is te danken aan het touch venster aan de voorzijde. Toch blijft het scherm van uw Lg G3 S beschermd tegen krassen door het gebruik van een aanraakgevoelig soft touch plastic materiaal.
Goede bescherming
De view cover sleeve is vervaardigd van hoogwaardig PU-leer met een zachte microvezel voering aan de binnenzijde. Hierdoor is uw Lg G3 S goed beschermd tegen krassen, vuil en tot op zekere hoogte valschade. De knoopsluiting zorgt voor een betrouwbare sluiting en voorkomt dat de smartphone uit de sleeve kan glijden.
Aan de achterzijde zit, veilig achter de knoopsluiting, een extra vakje voor het opbergen van een pasje of een paar visitekaartjes.
Gratis verzending!
U heeft de keuze uit een volledig zwarte uitvoering en een bruin met zwarte uitvoering.
Merk: i12Cover
Kijkt u vaak even kort op uw Lg G3 S voor notificaties etc. dan is deze sleeve met view cover echt iets voor u! (EAN code: 8719019595507 ) (ID: 9200000039319053 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw make up kopen in Lahamaide ? View Cover hoesje voor Lg G3 S in Lahamaide

Webshops in Henegouwen

Meestal wordt jouw bestelling “View Cover hoesje voor Lg G3 S” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Ellezelles (België).

Waar? in Ellezelles

Er zijn verschillende manieren om artikelen te vinden in Lahamaide.


Er bestaan veel shops nabij Ellezelles.

Meestal wil je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! skijar.nl View Cover hoesje voor Lg G3 S in Lahamaide