Diamond Class Hoes 360 graden draaibaar voor Hp Slate 7 Voicetab (Vechmaal) ▷

Diamond Class Hoes 360 graden draaibaar voor Hp Slate 7 Voicetab in Vechmaal

Geschikt voor: Hp Slate 7 Voicetab

Hp Slate 7 Voicetab Diamond Class Case met 360 graden draaibare Multi-stand.
Deze universele hoes met 360 graden draaibare stand biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Hp Slate 7 Voicetab.
De cover is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De Hp Slate 7 Voicetab wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw toestel valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Deze case heeft een Multi-Stand die 360 graden draaibaar is. Dit maakt het mogelijk om uw Hp Slate 7 Voicetab zowel in landschap als portret modus neer te zetten. U heeft hierbij de keuze uit drie standaard kijkhoeken.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze hoes met 360 graden draaibare multi-stand uit de Diamond Class serie is van het merk i12Cover en geschikt voor de Hp Slate 7 Voicetab. (EAN code: 8719019282025 ) (ID: 9200000039309747 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens terug kleding aanschaffen in Vechmaal ? Diamond Class Hoes 360 graden draaibaar voor Hp Slate 7 Voicetab in Vechmaal

Samen in Limburg

Meestal wordt jouw artikel “Diamond Class Hoes 360 graden draaibaar voor Hp Slate 7 Voicetab” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Heers (België).

Waar? in Heers

Er zijn verschillende manieren om deals te zoeken in Vechmaal.


Er bestaan veel winkels nabij Heers.

Meestal zul je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Diamond Class Hoes 360 graden draaibaar voor Hp Slate 7 Voicetab in Vechmaal