Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Archos Elements 80b Platinum (Wulpenbek) ☆☆☆☆

Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Archos Elements 80b Platinum in Wulpenbek

Geschikt voor: Archos Elements | Archos Elements 80B Platinum

Sleeve voor uw Archos Elements 80b Platinum.
Deze unieke universele sleeve is geschikt voor de Archos Elements 80b Platinum. De hoes is gemaakt van neopreen, een waterafstotende stof waarvan ook duikpakken zijn gemaakt. Hierdoor biedt de sleeve uitstekende bescherming aan uw Archos Elements 80b Platinum. Aan de buitenzijde is een sierlijke `Fragile` opdruk geplaatst.
Deze sleeve is flexibel, waterafstotend en spatwaterdicht. Daarmee is dit een ideaal accessoire voor de vakantie, want hij biedt bescherming tegen opspattend water van bijvoorbeeld het zwembad of de zee. Of als er per ongeluk een glas drinken omvalt en uw Archos Elements 80b Platinum ligt toevallig net in de buurt.
De sleeve heeft een ritssluiting en is hierdoor makkelijk te openen en sluiten. Deze sleeve van i12Cover is compact en van een goede kwaliteit. Dankzij het extra vak aan de buitenzijde is het ook mogelijk om bijvoorbeeld nog een schrijfblok of oplader mee te nemen.
Met deze trendy sleeve kunt u uw Archos Elements 80b Platinum veilig vervoeren, zelfs als deze in een aktetas, rugtas of koffer wordt vervoerd.
Uitgevoerd in zwart met blauwe randen en een leuke `Fragile` opdruk.

Kenmerken

  • Kleur: Motief

(EAN code: 8719019276352 ) (ID: 9200000038817550 i12Cover) Ga je zo meteen eveneens terug make up kopen in Wulpenbek ? Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Archos Elements 80b Platinum in Wulpenbek

Samen in Zeeland

Meestal wordt jouw item “Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Archos Elements 80b Platinum” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede computer Hoesjes in de regio van Terneuzen (Nederland).

Winkels in Terneuzen

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Wulpenbek.


Er bestaan veel shops nabij Terneuzen.

Meestal kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Neopreen Sleeve met Fragile motief voor Archos Elements 80b Platinum in Wulpenbek