Lenovo Thinkpad 10 Inch Diamond Class Cover, Stijlvolle Hoes, Multi Stand Case, bruin , merk i12Cover (Spaarndam) ☆☆☆

Lenovo Thinkpad 10 Inch Diamond Class Cover, Stijlvolle Hoes, Multi Stand Case, bruin , merk i12Cover in Spaarndam

Geschikt voor: Lenovo Thinkpad 10 Inch

Deze universele Diamond Class hoes biedt een hoge standaard aan kwaliteit en betrouwbaarheid en is passend voor de Lenovo Thinkpad 10 Inch.
De case is gemaakt van zeer stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming. Hierdoor is te voelen dat u met deze case kwaliteit in handen heeft.
De tablet wordt stevig in de case vastgehouden met drie beklede en buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van uw Lenovo Thinkpad 10 Inch valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de hoes makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is ook mooi afgewerkt met een metalen strip en het “Diamond Class” logo.
Deze case heeft een Multi Stand functie waardoor het mogelijk is de Lenovo Thinkpad 10 Inch rechtop in landschap modus en in elke gewenste schuine positie te plaatsen. De drie gleuven waarin u de tablet kunt positioneren zorgen voor extra stabiliteit zodat de tablet niet weg zal glijden als deze schuin in de hoes staat.
Deze hoes is van het merk i12Cover. (EAN code: 8719019260047 ) (ID: 9200000039307807 i12Cover) Zal je zo meteen ook terug kleding bestellen in Spaarndam ? Lenovo Thinkpad 10 Inch Diamond Class Cover, Stijlvolle Hoes, Multi Stand Case, bruin , merk i12Cover in Spaarndam

Klussen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw item “Lenovo Thinkpad 10 Inch Diamond Class Cover, Stijlvolle Hoes, Multi Stand Case, bruin , merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Haarlem (Nederland).

Bestellen? in Haarlem

Er zijn veel opties om items te zoeken in Spaarndam.


Er zijn tal van winkels nabij Haarlem.

Vaak kan je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.skijar.nl Lenovo Thinkpad 10 Inch Diamond Class Cover, Stijlvolle Hoes, Multi Stand Case, bruin , merk i12Cover in Spaarndam