Keyboard Case voor de Hannspree Hannspad Sn1at71b, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover (Vodelée) ☆☆☆☆

Keyboard Case voor de Hannspree Hannspad Sn1at71b, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Vodelée

Geschikt voor: Hannspree Hannspad Sn1at71b

Deze universele keyboard case met een ingebouwd QWERTY toetsenbord is passend voor uw Hannspree Hannspad Sn1at71b.

De keyboard case biedt een uitstekende en stijlvolle bescherming aan uw Hannspree Hannspad Sn1at71b. De cover is gemaakt van hoogwaardig PU leer, is duurzaam en makkelijk in het gebruik. U bevestigd de tablet door de flexibele uitschuifbare klemmen in de linker- en rechterbovenhoeken op maat bij te stellen. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes. Een magnetische sluiting zorgt ervoor dat de cover alleen open gaat wanneer u dat wilt. De keyboard case heeft een standaard waardoor u de Hannspree Hannspad Sn1at71b rechtopstaand in landschap modus kunt plaatsen.

Het toetsenbord heeft een normale QWERTY layout. Dankzij de eenvoudige Plug and Play optie met een standaard USB 2.0-aansluiting, en in het geval van de zwarte versie ook een micro-USB aansluiting, kunt u snel en eenvoudig aan de slag. U kunt dan typen waar en wanneer u maar wilt, ook met een andere tablet.

Optioneel is een verloopstekker bij te bestellen via 123BestDeal, als de leverancier van de Hannspree Hannspad Sn1at71b deze niet meegeleverd heeft. In de praktijk is dit meestal niet nodig.

De keyboard case is van het merk i12Cover.

Buitenmaat van de complete hoes is +/- 284*190*30mm

(EAN code: 8719019099319 ) (ID: 9200000036218287 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens terug kleding aanschaffen in Vodelée ? Keyboard Case voor de Hannspree Hannspad Sn1at71b, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Vodelée

Samen in Namen

Meestal wordt jouw goed “Keyboard Case voor de Hannspree Hannspad Sn1at71b, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede sto Hoesjes in de regio van Doische (België).

Bestellen? in Doische

Er zijn veel opties om items te spotten in Vodelée.


Er zijn tal van shops nabij Doische.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Keyboard Case voor de Hannspree Hannspad Sn1at71b, QWERTY Toetsenbordhoes, Rood, merk i12Cover in Vodelée