Shop4 – iPhone 8 Hoesje – Wallet Case Vintage Mandala Bruin (Hindeloopen / Hylpen) ☆☆

Shop4 - iPhone 8 Hoesje - Wallet Case Vintage Mandala Bruin in Hindeloopen / Hylpen

Geschikt voor: Apple iPhone 7/8, Apple iPhone 7, Apple iPhone 8

iPhone 8 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze rode vintage mandala wallet case je iPhone 8 tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van duurzaam en sterk kunstleer en de combinatie van het vintage leer en de mandala geeft niet alleen een fijne feel aan het hoesje maar ook een uniek uiterlijk! Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 8.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 8 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923429076 ) (ID: 9200000080012479 Shop4) Ga je binnenkort eveneens opnieuw make up aanschaffen in Hindeloopen / Hylpen ? Shop4 - iPhone 8 Hoesje - Wallet Case Vintage Mandala Bruin in Hindeloopen / Hylpen

Samen in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – iPhone 8 Hoesje – Wallet Case Vintage Mandala Bruin” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Waar? in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel opties om artikelen te vinden in Hindeloopen / Hylpen.


Er zijn tal van shops nabij Súdwest-Fryslân.

Meestal kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Shop4 - iPhone 8 Hoesje - Wallet Case Vintage Mandala Bruin in Hindeloopen / Hylpen