Shop4 – iPad Pro 10.5 Hoes – Handige Luxe Book Cover Donker Blauw (Naarden) ☆☆

Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Handige Luxe Book Cover Donker Blauw in Naarden

Geschikt voor: Apple iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5 Handige Luxe Book Cover

Met deze handige roze hoes is je iPad Pro 10.5 niet alleen goed beschermd tegen stoten en krassen maar kun je de tablet ook handig gebruiken! Door de handige strap-on band hou je de hoes stevig en gemakkelijk vast, en is bediening uit een hand geen probleem. De tablethoes is gemaakt van een strak en stijlvol kunstleer waardoor de hoes een zakelijk uiterlijk krijgt. De tablet wordt in de hoes in een gesloten frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book cover Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Daarnaast is er opbergruimte aanwezig voor pasjes of zakenkaartjes. Met het handige insteekvak kan er briefgeld opgeborgen worden, of neem je gemakkelijk een notitie meer door een A4tje dubbel te vouwen en in het insteeekvak te schuiven. Wanneer de voorkant van de hoes naar achter gevouwen wordt, kan de handige strap-on band gebruikt worden om de tablet uit een hand te bedienen en goed vast te houden. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923426839 ) (ID: 9200000080046063 Shop4) Zal je straks ook opnieuw kleding bestellen in Naarden ? Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Handige Luxe Book Cover Donker Blauw in Naarden

Samen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw goed “Shop4 – iPad Pro 10.5 Hoes – Handige Luxe Book Cover Donker Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Naarden (Nederland).

Online in Naarden

Er zijn verschillende opties om koopwaar te bestellen in Naarden.


Er bestaan veel winkels nabij Naarden.

Vaak wil je het ook online bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Handige Luxe Book Cover Donker Blauw in Naarden