Shop4 – Huawei MediaPad M3 Lite 10 Hoes – Rotatie Cover Denim Rood (Nieuwland) ☆☆☆☆

Shop4 - Huawei MediaPad M3 Lite 10 Hoes - Rotatie Cover Denim Rood in Nieuwland

Geschikt voor: Huawei MediaPad M3 Lite 10

Huawei MediaPad M3 Lite 10 Rotatie Cover

Met deze blauwe denim hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Huawei MediaPad M3 Lite 10 tegen stoten en krassen! Door de rotatiefunctie van de hoes kan de tablet 360 graden rond gedraaid worden, zo kun je de tablet in elke situatie gebruiken! Lekker hangend op de bank of zittend aan tafel. In een handomdraai plaats je de tablet in de hoes door de verstelbare hoekpunten, hierdoor zit de tablet gelijk stevig en centraal in de hoes. Om je tablet veilig op te bergen, sluit je de hoes met de band. Let op: deze hoes heeft geen uitsparing aan de achterkant voor de camera.

Functionaliteiten van de Book Case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De rotatie functie van de hoes maakt het mogelijk om het scherm van de tablet zowel liggend als staand neer te zetten. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt.

(EAN code: 8718923425009 ) (ID: 9200000080012377 Shop4) Ga je straks ook opnieuw kleding aanschaffen in Nieuwland ? Shop4 - Huawei MediaPad M3 Lite 10 Hoes - Rotatie Cover Denim Rood in Nieuwland

Webshops in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Shop4 – Huawei MediaPad M3 Lite 10 Hoes – Rotatie Cover Denim Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar �,� tot 100 euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Zederik (Nederland).

Winkels in Zederik

Er zijn verschillende opties om items te vinden in Nieuwland.


Er zijn tal van shops nabij Zederik.

Vaak zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! www.skijar.nl Shop4 - Huawei MediaPad M3 Lite 10 Hoes - Rotatie Cover Denim Rood in Nieuwland