Shop4 – iPad Pro 10.5 Hoes – Smart Book Case Kleurrijke Boom (Burdaard / Birdaard) ☆☆☆

Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Smart Book Case Kleurrijke Boom in Burdaard / Birdaard

Geschikt voor: Apple iPad Pro 10.5

iPad Pro 10.5 Smart Book Case

Met deze witte fee en vlindersprint smart hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad Pro 10.5 tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en heeft een mooie print! De flap aan de voorkant beschermt niet alleen het scherm van je tablet, de sterke magneten kunnen ook opgerold worden en zo als standaard gebruikt worden. Op die manier kijk je naar je favoriete serie of film in de staande stand of werk je in een prettige werkstand aan de tablet als de hoes liggend gebruikt wordt. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten.

Functionaliteiten van de Smart case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923424644 ) (ID: 9200000079978101 Shop4) Ga je straks ook opnieuw kleding aanschaffen in Burdaard / Birdaard ? Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Smart Book Case Kleurrijke Boom in Burdaard / Birdaard

Online in Friesland

Meestal wordt jouw item “Shop4 – iPad Pro 10.5 Hoes – Smart Book Case Kleurrijke Boom” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de streek van Ferwerderadiel (Nederland).

Waar? in Ferwerderadiel

Er zijn verschillende manieren om artikelen te zoeken in Burdaard / Birdaard.


Er zijn tal van winkels nabij Ferwerderadiel.

Misschien kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! WWW.skijar.nl Shop4 - iPad Pro 10.5 Hoes - Smart Book Case Kleurrijke Boom in Burdaard / Birdaard