Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Smart Cover Companion Case Paars (Biesme) ☆☆☆

Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Smart Cover Companion Case Paars in Biesme

Geschikt voor: Apple iPad 9.7 (2017)

iPad 9.7 (2017) Smart Cover Companion Case

Met deze paarse companion smart hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je iPad 9.7 (2017) tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer. De combinatie van deze hoes is uniek doordat de voorkant van de hoes gescheiden gebruikt kan worden van de achterkant. Zo bepaal je zelf hoe je de hoes gebruikt. De flap aan de voorkant beschermt niet alleen het scherm van je tablet, de sterke magneten kunnen ook opgerold worden en zo als standaard gebruikt worden. Op die manier kijk je naar je favoriete serie of film in de staande stand of werk je in een prettige werkstand aan de tablet als de hoes liggend gebruikt wordt. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten.

Functionaliteiten van de Smart case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923412092 ) (ID: 9200000078277773 Shop4) Zal je binnenkort eveneens terug make up bestellen in Biesme ? Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Smart Cover Companion Case Paars in Biesme

Online in Namen

Meestal wordt jouw item “Shop4 – iPad 9.7 (2017) Hoes – Smart Cover Companion Case Paars” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Mettet (België).

Bestellen? in Mettet

Er zijn verschillende opties om items te bestellen in Biesme.


Er bestaan veel winkels nabij Mettet.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Shop4 - iPad 9.7 (2017) Hoes - Smart Cover Companion Case Paars in Biesme