Mercury Goospery – iPhone 7 Hoesje – Wallet Case Grain Roze (Eibergen) ▷

Mercury Goospery - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Grain Roze in Eibergen

Geschikt voor: Apple iPhone 7/8, Apple iPhone 7, Apple iPhone 8

iPhone 7 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze roze grain wallet case je iPhone 7 tegen stoten, krassen en vuil! Mercury Goospery maakt hoesjes van hoge kwaliteit met het oog op detail. Het oersterke kunststof van de back case beschermt je telefoon optimaal terwijl het canvas stof van het hoesje een mooi en stoer uiterlijk geeft aan je telefoon! Het hoesje opent en sluit gemakkelijk door de flap aan de voorkant horizontaal naar de zijkant te openen of te sluiten. Door de flap helemaal naar achter te vouwen heb je geen last van het hoesje tijdens het bellen. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming, lijkt het hoesje daarnaast bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923319872 ) (ID: 9200000065125140 Mercury Goospery) Zal je binnenkort ook terug speelgoed aanschaffen in Eibergen ? Mercury Goospery - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Grain Roze in Eibergen

Online in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Mercury Goospery – iPhone 7 Hoesje – Wallet Case Grain Roze” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Berkelland (Nederland).

Online in Berkelland

Er zijn verschillende opties om artikelen te vinden in Eibergen.


Er bestaan veel winkels nabij Berkelland.

Misschien kan je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl Mercury Goospery - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Grain Roze in Eibergen