Shop4 – iPhone 7 Hoesje – Wallet Case Jeans Licht Blauw (Winssen) ☆

Shop4 - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Jeans Licht Blauw in Winssen

Geschikt voor: Apple iPhone 7

iPhone 7 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze blauwe jeans wallet case je iPhone 7 tegen stoten, krassen en vuil! Het iPhone 7 hoesje is gemaakt van jeans en heef een echte uitstraling van een spijkerbroek door het gebruik van de klassieke kleur. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het iPhone 7 hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je iPhone 7.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je iPhone 7 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923312286 ) (ID: 9200000063970620 Shop4) Zal je straks eveneens opnieuw klus gerief kopen in Winssen ? Shop4 - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Jeans Licht Blauw in Winssen

Webshops in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – iPhone 7 Hoesje – Wallet Case Jeans Licht Blauw” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Beuningen (Nederland).

Winkels in Beuningen

Er zijn verschillende opties om koopwaar te bestellen in Winssen.


Er bestaan veel winkels nabij Beuningen.

Misschien kan je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! skijar.nl Shop4 - iPhone 7 Hoesje - Wallet Case Jeans Licht Blauw in Winssen