Shop4 – Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Hoes – Book Cover Retro Zwart (Waasmunster) ☆☆☆

Shop4 - Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Hoes - Book Cover Retro Zwart in Waasmunster

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab A 10.1

Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Hoes Book Cover

Met deze zwarte retro hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van kunstleer en het leer heeft een lichte kreuk wat in combinatie met de retro kleur echt een klassieke look geeft aan je tablet. De tablet wordt in de hoes in een stevig frame geplaatst zodat de tablet goed op zijn plaats blijft zitten. De binnenkant van de hoes is geheel afgewerkt met zachte stof zodat ook het scherm beschermd wordt tegen krassen en vuil.

Functionaliteiten van de Book Case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je tablet stevig in de hoes zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! Daarnaast is er opbergruimte aanwezig voor pasjes of zakenkaartjes. Met het handige insteekvak kan er briefgeld opgeborgen worden, of neem je gemakkelijk een notitie meer door een A4tje dubbel te vouwen en in het insteeekvak te schuiven. Als de tablet beschikt over een sleep/wake-up functie, zal het scherm automatisch dimmen als de hoes gesloten wordt en automatisch weer aan gaan wanneer de hoes geopend wordt. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923287911 ) (ID: 9200000061820020 Shop4) Ga je zo meteen ook terug klus gerief aanschaffen in Waasmunster ? Shop4 - Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Hoes - Book Cover Retro Zwart in Waasmunster

Online in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Hoes – Book Cover Retro Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de regio van Waasmunster (België).

Online in Waasmunster

Er zijn verschillende manieren om artikelen te vinden in Waasmunster.


Er bestaan veel winkels nabij Waasmunster.

Misschien kan je het ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Shop4 - Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) Hoes - Book Cover Retro Zwart in Waasmunster