Shop4 – Huawei Y6 Hoesje – Wallet Case Lychee Licht Blauw (Embourg) ☆

Shop4 - Huawei Y6 Hoesje - Wallet Case Lychee Licht Blauw in Embourg

Geschikt voor: Huawei Y6

Huawei Y6 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze blauwe lychee wallet case je Huawei Y6 tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en heeft een lichte kreuk in het leer met een licht reliëf, hierdoor krijgt het hoesje een mooie uitstraling. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Huawei Y6.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. Daarnaast zit je telefoon stevig in het hoesje zodat je niet bang hoeft te zijn dat deze er zomaar uit valt. Door de handige opbergruimte in het hoesje neem je gemakkelijk pasjes of zakenkaartjes mee. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Huawei Y6 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923228532 Dit hoesje is geschikt voor de Huawei Y 6) (ID: 9200000057072377 Shop4) Ga je binnenkort eveneens terug parfum bestellen in Embourg ? Shop4 - Huawei Y6 Hoesje - Wallet Case Lychee Licht Blauw in Embourg

Samen in Luik

Meestal wordt jouw item “Shop4 – Huawei Y6 Hoesje – Wallet Case Lychee Licht Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Chaudfontaine (België).

Online in Chaudfontaine

Er zijn verschillende opties om artikelen te zoeken in Embourg.


Er bestaan veel shops nabij Chaudfontaine.

Misschien zul je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Shop4 - Huawei Y6 Hoesje - Wallet Case Lychee Licht Blauw in Embourg