Shop4 – HP Pro Slate 8 Tablet Hoes – Rotatie Cover Lychee Roze (Gassel) ▷

Shop4 - HP Pro Slate 8 Tablet Hoes - Rotatie Cover Lychee Roze in Gassel

Geschikt voor: HP Pro Slate 8

HP Pro Slate 8 Tablet Hoes Rotatie Cover

Met deze roze lychee hoes ben je zeker van optimale bescherming voor je HP Pro Slate 8 Tablet tegen stoten en krassen! De tablethoes is gemaakt van sterk kunstleer en heeft een handige stand functie waardoor je gemakkelijk je favoriete film of serie kijkt. In een handomdraai plaats je de tablet in de hoes door de verstelbare hoekpunten, hierdoor zit de tablet gelijk stevig en centraal in de hoes.

Functionaliteiten van de Book Case Hoes

Deze hoes beschermt je tablet aan alle kanten en is daardoor de beste vorm van bescherming. De hoes is in een handige stand te zetten zodat je de tablet zowel staand als liggend kunt gebruiken. Dit is prettig bij het kijken van een film of serie, of het luisteren naar je favoriete muziek! De rotatie functie van de hoes maakt het mogelijk om het scherm van de tablet zowel liggend als staand neer te zetten. De magneetsluiting zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten. De bandsluiting is handig los te maken en zorgt ervoor dat de hoes goed dicht blijft zitten als je deze vast maakt. Het QWERTY-toetsenbord met harde toetsen is daarnaast los te halen van de hoes (magnetische bevestiging) zodat je de tablet kunt bedienen vanaf waar jij dat wilt. Via de meegeleverde USB-kabel is de accu van het keyboard razendsnel opgeladen. Werk dus handig aan je tablet op elke plaats waar je komt met deze Bluetooth Keyboard hoes! Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker zijn uitsparingen in de hoes aangebracht zodat je met hetzelfde gemak aan je tablet kunt werken.

(EAN code: 8718923216737 Deze hoes is geschikt voor de Pro Slate 8 Tablet) (ID: 9200000057009773 Shop4) Ga je binnenkort eveneens opnieuw make up aanschaffen in Gassel ? Shop4 - HP Pro Slate 8 Tablet Hoes - Rotatie Cover Lychee Roze in Gassel

Samen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Shop4 – HP Pro Slate 8 Tablet Hoes – Rotatie Cover Lychee Roze” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Hoesjes in de streek van Grave (Nederland).

Bestellen? in Grave

Er zijn verschillende manieren om items aan te schaffen in Gassel.


Er bestaan veel shops nabij Grave.

Meestal zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! WWW.skijar.nl Shop4 - HP Pro Slate 8 Tablet Hoes - Rotatie Cover Lychee Roze in Gassel