Shop4 – Huawei Y6 Hoesje – Wallet Case Cabello Rood (Wals) ▷

Shop4 - Huawei Y6 Hoesje - Wallet Case Cabello Rood in Wals

Geschikt voor: Huawei Y6

Huawei Y6 Hoesje Wallet Case

Bescherm met deze rode cabello wallet case van kunstleer je Huawei Y6 tegen stoten, krassen en vuil! Het hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit kunstleer en met de licht gebroken lijnen in het strakke leer, geeft het hoesje een stijlvolle uitstraling aan je telefoon. Door de vele opbergmogelijkheden en volledige bescherming, lijkt het hoesje bijna op een volwaardige portemonnee! Het hoesje is op maat gemaakt waardoor deze perfect past op je Huawei Y6.

Functionaliteiten van het Wallet Case Hoesje

Dit hoesje beschermt je telefoon rondom, de stevige houder in het hoesje beschermt de zij- en achterkant van je telefoon en de flap zorgt ervoor dat het scherm onbeschadigd blijft. Daarnaast heeft het hoesje opbergruimte voor pasjes of zakenkaartjes. Het handige insteekvak kan gebruikt worden om briefgeld in op te bergen, of een extra pasje. Plaats het hoesje in een handige stand om prettig naar een film of serie te kijken. Door het hoesje te sluiten met de magneetsluiting zorg je ervoor dat het hoesje goed dicht blijft zitten en het scherm beschermd blijft. Voor alle aansluitingen, knoppen, camera en speaker van je Huawei Y6 zijn uitsparingen in het hoesje aangebracht zodat je met hetzelfde gemak je telefoon kunt opladen, muziek kunt luisteren of een foto kunt maken!

(EAN code: 8718923160375 Dit hoesje is geschikt voor de Y6) (ID: 9200000052673995 Shop4) Ga je straks ook terug klus gerief aanschaffen in Wals ? Shop4 - Huawei Y6 Hoesje - Wallet Case Cabello Rood in Wals

Shoppen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Shop4 – Huawei Y6 Hoesje – Wallet Case Cabello Rood” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Oude IJsselstreek (Nederland).

Bestellen? in Oude IJsselstreek

Er zijn verschillende manieren om deals te zoeken in Wals.


Er bestaan veel winkels nabij Oude IJsselstreek.

Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! www.skijar.nl Shop4 - Huawei Y6 Hoesje - Wallet Case Cabello Rood in Wals