Huawei Y625 Uniek Boekhoesje Panda Met Opbergvakjes (Well L.) ▷

Huawei Y625 Uniek Boekhoesje Panda Met Opbergvakjes in Well L.

Geschikt voor: Huawei Y625

Met dit uniek ontworpen Panda boekhoesje voor de Huawei Y625, geef je jouw smartphone een unieke uitstraling. B2C Telecom ontwerpt en bedrukt de hoesjes zelf door middel van de eigen printservice. Met dit hoesje dat exclusief bij ons verkrijgbaar is, heb je een bijzonder hoesje waarmee je je kan onderscheiden van anderen. Wij bedrukken met de hoogste kwaliteit UV-inkt en zorgen zo voor een duurzaam ontwerp. Het is zelfs mogelijk om je eigen unieke hoestje te ontwerpen op onze website. Wij bieden een ruime keuze uit cliparts en effecten die je kunt gebruiken. Daarnaast kan je ook eigen foto’s en teksten uploaden en een exclusieve hoesje ontwerpen. Met het boekmodel hoesje is je Huawei Y625, beschermd tegen allerlei vormen van schade. De telefoon blijft ten alle tijden stevig vastzitten in het hoesje. Daarnaast kan de telefoon makkelijk worden opgeladen vanwege de uitsparingen en hoef je het toestel niet te verwijderen. De flap kan zowel naar voren als naar achter omgevouwen worden, dit zorgt ervoor dat deze niet los bungelt voor het scherm. Je kunt je pasjes en papiergeld opbergen in de daarvoor bestemde opbergvakjes.

Kenmerken:

  • Specifiek gemaakt voor de Huawei Y625
  • Vervaardigd uit hoge kwaliteit PU-leer
  • 2x Pasjeshouders
  • 1x Opbergvakje briefgeld
  • Knoppen en poorten toegankelijk
  • Zeer hoge kwaliteit print
  • Perfecte pasvorm
  • Magneetsluiting
  • Print: Panda

(EAN code: 8718894222461 Geschikt voor Huawei Y625) (ID: 9200000058084872 B2ctelecom) Zal je straks eveneens terug parfum kopen in Well L. ? Huawei Y625 Uniek Boekhoesje Panda Met Opbergvakjes in Well L.

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Huawei Y625 Uniek Boekhoesje Panda Met Opbergvakjes” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de regio van Bergen (Nederland).

Online in Bergen

Er zijn veel manieren om deals te vinden in Well L..


Er zijn veel winkels nabij Bergen.

Meestal zul je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Huawei Y625 Uniek Boekhoesje Panda Met Opbergvakjes in Well L.