LG L50 Hoesje Verliefd Uilenpaar (Zeeland) ☆☆

LG L50 Hoesje Verliefd Uilenpaar in Zeeland

Geschikt voor: LG L5 D213N

Hebben we het over de beste bescherming voor je LG L50 D213N dan hebben we het zeker over dit super stevig hoesje! Een hoesje van hoge kwaliteit materialen gemaakt. Voor de houder welk de precieze afmetingen heeft is hier gebruik gemaakt van TPU (silicone soort) en zal dus nooit afbreken tijdens een val of wanneer deze een stoot krijgt. De rest van het hoesje is gemaakt van hoogste kwaliteit PU leer. Beide materialen zorgen ervoor dat je hoesje duurzaam is en tegen een stootje kan. Behalve de bescherming is een leuke uitstraling natuurlijk ook belangrijk en daarom hebben wij dit hoesje voor je in maar liefst 10 printjes voor je met super leuke quotes. Dit product wordt ook de wallet stand case genoemd vanwege de handige opbergvakjes aan de binnenzijde en de functie om hem als standaard te gebruiken (horizontaal). Deze extra functies geven je de mogelijkheid om je handen even vrij te hebben en je pasjes en wat papiergeld mee te nemen zonder dat je een tas of portemonnee mee hoeft te nemen. Alle uitsparingen zijn op maat gemaakt en geven je altijd toegang tot de poorten en knoppen. Voorkom barsten in het scherm of krassen en vuil aan je LG L50 D213N en ga voor dit beschermhoesje want ook het afsluiten met een magnetisch lipje zorgt ervoor dat dit hoesje altijd dichtgeklapt is wanneer jij dit wilt.

Kenmerken:

  • Speciaal op maat gemaakt voor de LG L50 D213N
  • Gemaakt van hoge kwaliteit PU leer en TPU (silicone soort)
  • Toegang tot knoppen en poorten
  • Als standaard te gebruiken (horizontaal)
  • Magnetisch lipje voor afsluiting
  • Licht in gewicht
  • 2x Pasjeshouders
  • 1x Opbergvakje

(EAN code: 8718894128732 Hoesjes en Cases van B2Ctelecom) (ID: 9200000040869175 Merkloos) Zal je straks eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Zeeland ? LG L50 Hoesje Verliefd Uilenpaar in Zeeland

Webshops in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw goed “LG L50 Hoesje Verliefd Uilenpaar” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Telefoonhoesjes in de streek van Landerd (Nederland).

Online in Landerd

Er zijn verschillende opties om deals te vinden in Zeeland.


Er zijn veel shops nabij Landerd.

Meestal wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol !! WWW.skijar.nl LG L50 Hoesje Verliefd Uilenpaar in Zeeland