Polka Dot Hoesje voor Samsung Galaxy Core met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover (Heioord) ☆☆☆

Polka Dot Hoesje voor Samsung Galaxy Core met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover in Heioord

Geschikt voor: galaxy core | Samsung Galaxy | Samsung Galaxy Core

Advies verkoopprijs: €19.50

Polka Dot Hoesje voor Samsung Galaxy Core inclusief gratis Polka Dot Stylus.

Trendy smartphone sleeve, verkrijgbaar in diverse hippe kleuren voorzien van Polka Dot motief. Een bijpassende zwarte Stylus pen wordt gratis meegeleverd. Deze universele Polka Dot Sleeve is geschikt voor de Samsung Galaxy Core .

Duurzame materialen voor de juiste bescherming
De Polka Dot Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw Samsung Galaxy Core tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.

Handig in gebruik incl. gratis Stylus pen
Met het handige Pull-out koordje is uw Samsung Galaxy Core makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Polka Dot Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw Samsung Galaxy Core makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak of handtas. Tevens wordt er een gratis Stylus pen meegeleverd. Ook deze is voorzien van een hip stippen motief.

Polka Dot
De smartphone sleeve is voorzien van trendy Polka Dot motief. Dit stippen motief is al jaren lang helemaal hot! Dit maakt deze sleeve met stylus pen tot een hip en trendy accessoire voor uw Samsung Galaxy Core .

Bestel snel!
Op zoek naar goede bescherming voor uw Samsung Galaxy Core en helemaal gek van Polka Dots? Dan is dit trendy Hoesje het beste voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig! De verzending is gratis!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778886116 ) (ID: 9200000030913733 i12Cover) Zal je binnenkort ook opnieuw speelgoed bestellen in Heioord ? Polka Dot Hoesje voor Samsung Galaxy Core met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover in Heioord

Winkelen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Polka Dot Hoesje voor Samsung Galaxy Core met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Leudal (Nederland).

Winkels in Leudal

Er zijn veel opties om deals aan te schaffen in Heioord.


Er zijn tal van shops nabij Leudal.

Vaak wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! skijar.nl Polka Dot Hoesje voor Samsung Galaxy Core met gratis Polka Dot Stylus, Rood, merk i12Cover in Heioord