“Diamond Class Hoes voor Hanvon Touchpad B10 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, merk i12Cover” (Biezenmortel) ☆


Geschikt voor: Hanvon Touchpad B10

Diamond Class Hoes voor Hanvon Touchpad B10 met Rood-Wit-Blauw vlag motief. Deze universele Tablet Hoes uit de Diamond Class serie is geschikt voor uw Hanvon Touchpad B10. De hoezen uit onze Diamond Class serie bieden een hoge standaard aan kwaliteit en uitstraling. De cover is voorzien van een vlag motief.
Handige Multi-stand De hoes heeft een handige Multi-stand. Dit maakt het mogelijk om de Hanvon Touchpad B10 rechtop (landschap modus) op een bureau of tafel te plaatsen. U heeft hierbij de keuze uit meerdere kijkhoeken. Dit maakt deze tablet hoes tot een ideaal accessoire voor het bekijken van films en andere media op uw Hanvon Touchpad B10 of als u de tablet als fotolijstje wilt gebruiken.
Verfijnde materialen De Diamond Class case is gemaakt van stevig en kwalitatief hoogstaand PU leder dat zorgt voor een langdurige bescherming aan uw Hanvon Touchpad B10.
De slijtvaste voering voorkomt vervelende krassen aan de Hanvon Touchpad B10 als deze veilig bevestigd zit in de hoes en zorgt voor een mooie en luxe uitstraling. Tevens zorgt de voering voor een goede grip voor de Multi-stand.
Betrouwbaar en doordacht bevestigingssysteem De Hanvon Touchpad B10 wordt in de hoes stevig vastgehouden met drie beklede buigbare klemmen (twee onder en 1 links) en één uitschuifbare klem in de rechterbovenhoek die over de hoek van de Hanvon Touchpad B10 valt. Door deze houder ook tegelijkertijd iets op te tillen plaatst u de tablet het gemakkelijkst in de hoes.
Met een magnetische sluiting kunt u de case makkelijk openen en sluiten. De flap aan de voorkant waarmee u de hoes sluit is mooi afgewerkt met een metalen strip.
Rood Wit Blauw Deze Diamond Class case is voorzien van vlag motief in de kleuren rood, wit en blauw. Dat maakt deze tablet hoes tot een ideaal accessoire voor diegene die bijvoorbeeld Nederland een warm hart toedraagt of voor tijdens het WK of EK voetbal.
Deze Hanvon Touchpad B10 Hoes met vlag motief is van het merk i12Cover.

Kenmerken

  • Kleur: Motief

(EAN code: 8718778864565 ) (ID: 9200000030320397 i12Cover) Zal je straks ook opnieuw parfum aanschaffen in Biezenmortel ?

Online in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “”Diamond Class Hoes voor Hanvon Touchpad B10 , Cover met Rood-Wit-Blauw vlag motief, merk i12Cover”” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot honderden euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Hoesjes in de regio van Haaren (Nederland).

Winkels in Haaren

Er zijn veel opties om artikelen te spotten in Biezenmortel.


Er zijn tal van winkels nabij Haaren.

Meestal wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl