Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G740, Oranje, merk i12Cover (Villers-aux-Tours) ☆☆

Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G740, Oranje, merk i12Cover in Villers-aux-Tours

Geschikt voor: Huawei Ascend G740

Advies verkoopprijs: €16.50

Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G740 (L Universeel).
Deze trendy smartphone sleeve is helemaal Bling Bling! Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren met bling bling motief in de vorm van bloemetjes en diamant look afwerking. Deze universele Bling Sleeve is geschikt voor de Huawei Ascend G740.

Duurzame materialen voor de juiste bescherming
De Bling Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw Huawei Ascend G740 tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.

Handig in gebruik
Met het handige Pull-out koordje is de Huawei Ascend G740 makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Bling Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw Huawei Ascend G740 makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak.

Bestel snel!
Op zoek naar goede bescherming voor uw Huawei Ascend G740 en helemaal gek van Bling Bling en/of glitter en glamour? Dan is deze trendy Bling Sleeve het beschermhoesje voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig! De verzending is gratis!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778863148 ) (ID: 9200000030055421 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens opnieuw parfum aanschaffen in Villers-aux-Tours ? Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G740, Oranje, merk i12Cover in Villers-aux-Tours

Shoppen in Luik

Meestal wordt jouw item “Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G740, Oranje, merk i12Cover” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euros 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Anthisnes (België).

Online in Anthisnes

Er zijn veel manieren om artikelen te bestellen in Villers-aux-Tours.


Er bestaan veel shops nabij Anthisnes.

Vaak zul je het ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G740, Oranje, merk i12Cover in Villers-aux-Tours