“Bling Bling Sleeve voor uw Zopo Zp980, Roze, merk i12Cover” (Montroeul-au-Bois) ☆☆☆☆


Advies verkoopprijs: €16.50

Bling Sleeve voor uw Zopo Zp980 (L Universeel).
Deze trendy smartphone sleeve is helemaal Bling Bling! Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren met bling bling motief in de vorm van bloemetjes en diamant look afwerking. Deze universele Bling Sleeve is geschikt voor de Zopo Zp980.

Duurzame materialen voor de juiste bescherming
De Bling Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw Zopo Zp980 tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.

Handig in gebruik
Met het handige Pull-out koordje is de Zopo Zp980 makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Bling Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw Zopo Zp980 makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak.

Bestel snel!
Op zoek naar goede bescherming voor uw Zopo Zp980 en helemaal gek van Bling Bling en/of glitter en glamour? Dan is deze trendy Bling Sleeve het beschermhoesje voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig! De verzending is gratis!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778861939 ) (ID: 9200000030055477 i12Cover) Zal je zo meteen eveneens opnieuw speelgoed bestellen in Montroeul-au-Bois ?

Online in Henegouwen

Meestal wordt jouw goed “”Bling Bling Sleeve voor uw Zopo Zp980, Roze, merk i12Cover”” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro tot 100 euros 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Frasnes-lez-Anvaing (België).

Online in Frasnes-lez-Anvaing

Er zijn verschillende opties om koopwaar aan te schaffen in Montroeul-au-Bois.


Er bestaan veel winkels nabij Frasnes-lez-Anvaing.

Misschien zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl