Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G6, Wit, merk i12Cover (Sugny) ▷

Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G6, Wit, merk i12Cover in Sugny

Geschikt voor: Huawei Ascend G6

Advies verkoopprijs: €16.50

Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G6 (Universeel M).
Deze trendy smartphone sleeve is helemaal Bling Bling! Verkrijgbaar in diverse hippe kleuren met bling bling motief in de vorm van bloemetjes en diamant look afwerking. Deze universele Bling Sleeve is geschikt voor de Huawei Ascend G6.

Duurzame materialen voor de juiste bescherming
De Bling Sleeve is met de hand vervaardigd van PU leer. Dit materiaal is duurzaam en zorgt voor een goede bescherming van uw Huawei Ascend G6 tegen krassen en valschade. De binnenzijde is voorzien van een zachte microvezel voering.

Handig in gebruik
Met het handige Pull-out koordje is de Huawei Ascend G6 makkelijk uit de sleeve te halen. Daarnaast heeft de Bling Sleeve een compact design, zonder veel extra bulk toe te voegen. Hierdoor is uw Huawei Ascend G6 makkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld in uw broekzak.

Bestel snel!
Op zoek naar goede bescherming voor uw Huawei Ascend G6 en helemaal gek van Bling Bling en/of glitter en glamour? Dan is deze trendy Bling Sleeve het beschermhoesje voor jou! Kies uw favoriete kleur en bestel voordelig! De verzending is gratis!

Merk: i12Cover

(EAN code: 8718778858960 ) (ID: 9200000030000103 i12Cover) Ga je binnenkort eveneens terug speelgoed bestellen in Sugny ? Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G6, Wit, merk i12Cover in Sugny

Webshops in Namen

Meestal wordt jouw goed “Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G6, Wit, merk i12Cover” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de streek van Vresse-sur-Semois (België).

Online in Vresse-sur-Semois

Er zijn veel opties om koopwaar te bestellen in Sugny.


Er zijn veel winkels nabij Vresse-sur-Semois.

Meestal wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Bling Bling Sleeve voor uw Huawei Ascend G6, Wit, merk i12Cover in Sugny